DOLAR 32,3296
EURO 35,0452
ALTIN 2280,822
BIST 8995,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeşilçam nostaljisi Bilkent Center’da

    Yeşilçam nostaljisi Bilkent Center’da
    21.03.2018
    A+
    A-

    Bilkent Center, Yeşilçam’ın seçkin filmlerinin afişlerinin yer aldığı renkli bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Usta oyuncuların fotoğraflarından oluşan afişler ziyaretçileri bekliyor.

    Türk sinemasının en önemli film afişlerinin yer aldığı ‘Yeşilçam Film Afişleri Sergisi’ BilkentCenter’da ziyarete açıldı. Şehrin en renkli noktalarından biri olan Bilkent Center’da düzenlenen sergide ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’, ‘Turist Ömer’, ‘Hababam Sınıfı’ gibi filmlerin orijinal afişleri, 25 Mart’a kadar AVM ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor.

    TARİHE DAMGA VURAN FİLMLER

    Milli Kütüphane arşivinden çıkarılan çok sayıda afiş Ankaralılara nostalji yaşatacak. Geçmişin huzuru, neşesi ve umuduyla yaşamımıza renk katan kimi zaman ise hüzne boğan Yeşilçam Film Afişleri arasında ‘Senede Bir Gün’, ‘Turist Ömer’, ‘Çiçek Abbas’, ‘Kezban’, ‘Gülen Gözler’, ‘Uçurtmayı Vurmasınlar’, ‘Orta Direk Şaban’, ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’, ‘Küçük Hanım’ın Şoförü’, ‘Hababam Sınıfı’, ‘Gülen Gözlere’ gibi Türk sinema tarihine damgasını vuran birçok filmin afişi yer alıyor.

    DOĞAL ÜRÜNLER PAZARDA YER ALACAK

    Etkinlikler kapsamında Bilkent Center’ın ‘Doğal Ürünler Pazarı’, yoğun ilgi nedeniyle bir kez daha kurulacak. 22-23-24-25 Mart tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak olan geleneksel pazarda, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek ürünler, kent yaşamında doğallığı arayan Ankaralılar için eşsiz bir fırsat sunacak. Pazarda, sofraların vazgeçilmezi ekmek, zeytinyağı, reçel, salça ve tarhananın en doğal halleri ve dalından toplanır toplanmaz pazarda yerini alan avokado ve limonlar da Başkentlileri bekliyor olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.