DOLAR 32,5935
EURO 34,7925
ALTIN 2497,721
BIST 9460,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeşilyaka’da Babalar Günü’ne özel etkinlik

    Yeşilyaka’da Babalar Günü’ne özel etkinlik
    19.06.2019
    A+
    A-

    50 yıla varan köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması MESA ve NUROL’un imzasını taşıyan yeşil ve doğanın kalbinde bulunan Yeşilyaka  Projesi’nde “Babalar Gününe Özel “etkinlik gerçekleştirildi.

    Konut sahiplerinin yanı sıra MESA ve NUROL markasına olan güvenlerini her yeni projesinde gösteren MESA VE NUROL dostlarının katıldığı Yeşilyaka Koru sosyal tesislerinde gerçekleştirilen Babalar Günü etkinliğine 400 davetli katılım gösterdi.

    Doğanın kalbinde müstakil bahçeli villaları ile özlenen huzurlu ve konforlu bir yaşam sunan Yeşilyaka’da Babalar Günü etkinliğinde İstanbul Arabesk Project grubu sahne aldı. Yeşilyaka’da piknik konseptinde gerçekleştirilen Babalar Günü etkinliğinde barbekü ikramları ve gurme lezzetler sunulurken, çocukların favorisi popcorn, dondurma, pamuk şekere de yetişkinlerce de ilgi oldukça yoğundu. Babalara özel hediyelerin verildiği etkinlikte ayrıca çocuklar rodeo, şişme havuzlar, zıp zıp oyunları, basketbol gibi oyun parkurlarının yanı sıra seramik boyama ve ebru sanatı ile Yeşilyaka’da günün tadını doyasıya çıkardılar.

    Yeşilyaka ’nın Benzersiz Sosyal Tesisi

    Yeşilyaka Koru’nun sosyal tesisi 2.500 metrekareden oluşuyor. İçinde 1 adet açık ve 1 adet kapalı olmak üzere 2 yüzme havuzu, fitness salonu, tenis kortu, basketbol ve mini futbol sahası, sauna, buhar odası ve Türk Hamamı barındırıyor. Böylece bir spor salonunun sağladığı tüm imkanları Yeşilyaka  proje sakinlerinin ayağına seriyor. Ayrıca sporu açık havada yapmayı tercih edenler için 2,5 kilometrelik koşu, bisiklet parkuru bulunuyor.

    Sosyal tesisin devamında 1,600 metrekareye yayılan ve huzurlu bir köşe oluşturan biyolojik göletin organik tasarımı, proje ile ortak bir uyum içinde bulunuyor. Suyun verdiği huzur, sakinleştirici etki, projeye yeni bir boyut kazandırıyor. Tesiste ayrıca renk, koku ve meyve bahçeleri, koru alanları, Hobbit evleri, ağaç evler, çocuk oyun alanları bulunuyor. Yeşilyaka  sakinlerinin sevdikleri, komşuları ve aileleri ile keyifli vakit geçirecekleri açık hava sineması, kafe ve restoranlar, tesisin bir başka keyif noktasını oluşturuyor.

    Yaklaşık 50 yıldır sadece yeni yaşam alanları değil, en değerli hatıraları biriktirmek için yeni yuvalar yaratmaya devam eden MESA ve NUROL’un Yeşilyaka  projesi, hem doğanın hem de yaşamın tam ortasında, sevdiklerinin mutluluğu için durmaksızın çalışanlara özlemini duydukları konfor ve eve dönüş keyfini doyasıya yaşayabilecekleri bir yaşamı vaat ediyor. 173 villanın bulunduğu korusu, 180 bin metrekarelik peyzaj alanı, gölet manzarası ve çeşitli sosyal imkanlarıyla Yeşilyaka Koru, en özel anılara ev sahipliği yapıyor.

    Yeşilyaka’da yaşam

    Yeşilyaka sakinleri açık havada spor yapmanın keyfini tenis kortları, basketbol ve mini futbol sahalarında çıkarırken, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve spa merkezinde günün yorgunluğunu atıyor. Proje sakinleri Yeşilyaka kulüpte dostlarıyla bir arada keyifle vakit geçirebilecek, akşamları ailece açık hava sinemasında film seyredebiliyorlar.

    Çocukluk anıları unutulmaz

    Yeşilyaka’da çocukların hem güvenli, hem de çeşitli aktivite alanlarıyla donatılmış parklarda eğlenebileceği özel alanlar mevcut. Ağaç evler, yaş guruplarına göre özel dizayn edilmiş parklarda çocuklarınız neşeli saatler geçirebilecek.

    Avantajlı lokasyon

    MESA ve NUROL projeciliğinin ürünü olan proje, 3. Havalimanı ve çevresindeki Atakent, Halkalı, Bahçeşehir gibi gelişen bölgelere komşu. Hadımköy Otoyolu gişelerine 5 dakika mesafedeki proje, çevresindeki eğitim ve hastanelere olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Yeşilyaka’dan Maslak-Levent’e  45 dakika, İstanbul Havalimanı’na 25 dakika, Mall of İstanbul’a uzaklığı ise 15 dakika.

    Yeşilyaka’nın Büyükçekmece Marina, Marmara Forum ve Bahçeşehir ile Akbatı AVM’ye uzaklıkları da sadece 10 dakika.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.