DOLAR 32,3263
EURO 35,1323
ALTIN 2294,216
BIST 9050,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yetersiz su basıncına lokal çözüm: Baymak Ara Basınçlandırma Pompası K-Ha; Pompamat

    Baymak, su basıncının yetersiz kaldığı yerlere lokal ve ideal teknolojik çözümü, su teknolojilerinde çözüm ortağı DAB firması tarafından geliştirilen K-HA serisi ara basınçlandırma pompası Pompamat ile sunuyor.

    Baymak’ın su teknolojilerindeki çözüm ortağı DAB teknolojisi ile üretilen K-HA Serisi Ara Basınçlandırma Pompaları, mevcut su basıncının yetersiz kaldığı yerlerde lokal olarak ihtiyaç duyulan basıncı sağlıyor. Bazı sistemlerde, kireçten kaynaklı boru iç çaplarında zamanla meydana gelen daralma, sistem basıncının düşmesine neden olur. Su basıncı, sistemde bulunan uzak noktadaki musluklara yetersiz gelirken, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gibi makineler su basıncı yetersiz olduğu için çalışmaz. Baymak’ın DAB teknolojisine sahip K-HA Serisi Ara Basınçlandırma Pompası ise basıncın yetersiz olduğu noktalara lokal çözümler sunarak, Baymak güvencesi ve kolay ulaşılabilirliği ile tüketiciye kolaylık sağlar.

    Açık çevrim güneş kolektörü sistemlerinde de rahatlıkla kullanılabilen K-HA Serisi Ara Basınçlandırma Pompası, depodaki su azaldığı zaman üst kattaki dairelerde sıcak su problemi yaşanmasını engeller. Bu sistemlerde deponun yarım metre altına koyulan ara basınçlandırma pompaları problemin önüne geçse de depodaki suyun sıcaklığının 100 ºC’leri bulması, piyasadaki diğer ara basınçlandırma pompalarında arızalara neden olur. DAB teknolojisi K-HA serisi ara basınçlandırma pompaları ise maksimum. 100 ºC akışkan sıcaklığı dayanımına sahiptir. Bunun yanı sıra pompa üzerinde dahili bir basınç şalteri ve aşırı yüklere karşı termik koruma bulunur. Basınç şalteri yatay düzlemde kalmak şartı ile pompa yatay veya dikey montaj esnekliğine sahiptir.

     

    K-HA Teknik Özellikler

    Koruma Seviyesi: IP 44

    Yalıtım Sınıfı: F

    Çalışma Aralığı: 0 – 4,2 m3/h ile 0 – 22 mss

    Akışkan Özellikleri: Temiz su

    Akışkan Sıcaklık Aralığı: 0°C ile + 100 °C

    Dahili basınç şalteri ile manuel veya otomatik çalışma

    Min. Otomatik Çalışma Basıncı: 0,5 mss

    Min. Otomatik Çalışma Debisi: 2,5 lt/dk

     

     

    Yetersiz Su Basıncına Lokal Çözüm!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.