DOLAR 32,5435
EURO 34,8811
ALTIN 2435,674
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşı akşamına Ivana Sert damgası

    Yılbaşı akşamına Ivana Sert damgası
    20.12.2017
    A+
    A-

    Yılbaşı stilinize farklı bir dokunuş için adresiniz Ivana Sert by La Princesa Jewelry olmalı. Çünkü özel olarak hazırlanan koleksiyonda yer alan yüzük, kolye, bilezik gibi parçalarla lüksü aksesuarlarınıza yansıtıp, yeni yıl ışıltısını yakalayabilirsiniz.

    İçinizdeki gücü açığa çıkarmayı amaçlayan, Ivana Sert’in La Princesa Jewelry için tasarladığı 40 parçalık mücevher koleksiyonu “Ivana Sert by La Princesa Jewelry” ejderha, yılan gibi sembollerle süslü fantastik dünyadan parçalardan oluşuyor. Duygulara dair tüm detayları içinde barındıran koleksiyon, aşk, ihtiras, kazanma arzusu, özgürlük ve sonsuzluk içgüdülerine dokunuyor.

    Yılbaşı akşamı stilinize yapacağınız küçük dokunuşlarla unutulmaz bir görünüme kavuşmanız mümkün. Güçlü, kazanan, iz bırakan biri olabilmeniz için büyülü bir koleksiyon karşınızda; Ivana Sert By La Princesa Jewelry. Aralarında eskitilmiş gümüş, kahverengi pırlanta gibi sıra dışı değerli taşların da bulunduğu 40 parçalık bu özel tasarım koleksiyonu, inci gibi klasiklerle de zarif bir çizgi yakalıyor.

    Bu özel koleksiyonu tasarlayan stil ikonu Ivana Sert: “Adalet, intikam, kazanma hırsı, tutku, aşk, gibi hisleri daha iyi özümsemenizi sağlayacak Ivana Sert By La Princesa Jewelry, cesaretli ve iddialı parçalardan oluşuyor. Biliyorsunuz her zaman inandığınız kişi olursunuz, işte bu tasarımlarla inançlarınızı gerçek yapmaya, o inancı kuvvetlendirmeye bir adım daha yaklaşıyorsunuz. Ateş kraliçesi gibi hissettiğiniz bir gün ya da gece ejderha gözünüzü takın ve dışarı çıkın, göreceksiniz ateşin tutkusu size geçecek, geçtiğiniz yerlerde sembolik yangınlar çıkacak.” sözleriyle Ivana Sert By La Princesa Jewelry’nin düşsel ve fantastik tarafını da vurguluyor.

    Size kalan sevdiğiniz parçayı seçmek. Sonrası? Sonrası unutulmaz bir geceye imza atmak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.