DOLAR 32,5479
EURO 34,8634
ALTIN 2438,063
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşı coşkusunu Sway Hotels’de yaşayın

    Yılbaşı coşkusunu Sway Hotels’de yaşayın
    18.12.2017
    A+
    A-

    Kış turizminin gözde merkezi Palandöken’in seçkin otellerinden Sway Hotels, keyifli ve unutulmaz bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenler için birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Yılbaşı tatilini kayak yapıp kış mevsiminin tadını çıkararak değerlendirmek isteyenler Sway Hotels’in yeni yıl programlarıyla eğlenceyi zirvede yaşayacak.

    Bembeyaz karların üzerinde renkli bir yeni yıl gecesi geçirmek isteyenler her yıl olduğu gibi bu yıl da Sway Hotels’in yılbaşı programlarıyla eğlencenin tadına varacak. İki gün boyunca müzik programları, happy hour’lar ve yarışlarla dolu Sway Hotels’de yeni yıl kutlamasıyla misafirler yılbaşı coşkusunu doruklarda yaşayacak.

    Sway’in yılbaşı programında yer alan meşaleli kayak gösterileri görsel bir şölen yaratırken Cüneyt Kurt’un muhteşem DJ performansı ile Sway Apréski partisi ise misafirlerin temposunu artırarak dolu dolu bir yılbaşı tatili yaşatacak.

    AİLECE YENİ YILIN TADINI ÇIKARIN

    Yılbaşı eğlencesinin tadını ailesiyle çıkarmak isteyenler için her yaş grubu için farklı etkinliklere yer veren Sway Hotels, çocuklu aileler için de en ideal otel. Çocuklar için uzman eğitmenlerle kayak eğitimi verilen otelde yine çocuklar için hazırlanmış 450 metrekarelik özel bir alan bulunuyor.

    Ailece kar keyfi yapmak isteyenler ise Türkiye’de tek olan 1 kilometre uzunluğundaki kızak pistinde karın tadını birlikte çıkarıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.