DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşı gecesi eğlence ve Lezzet Monochrome’da

    Yılbaşı gecesi eğlence ve Lezzet Monochrome’da
    07.12.2017
    A+
    A-

    Brasserie konseptini kendine has bir yaklaşımla hayata geçiren Monochrome yeni yıla ayrıcalıklı atmosferi ve zengin menüsüyle merhaba diyecek. Yılın en renkli gününe özel hazırlanan menünün yanı sıra canlı müzik performansı da Monochrome misafirlerine eğlence ve lezzet dolu bir gece yaşatacak.

    Monochrome’un özgün atmosferinde yılbaşı akşamını geçirecek misafirler, yemeklerine ılık somon topları ve biber reçeli, hindistan cevizi sütü ve kavrulmuş yemişler eşliğindebrokoli çorbası ile porçini mantarlı risotto ile başlayacak. Monochrome, ana yemekte ise misafirlerine; kereviz püresi, market sebzeler ve demi-glass sos ile lezzetlendirilmiş ızgara dana bonfile veya kuru meyveler ile tatlandırılmış sote ıspanak, pırasa püresi ve domates vinegret sos ile hazırlanan, taze baharatlarla marine edilmiş ızgara levrek gibi farklı beğenilere uygun seçenekler sunacak. Yemeğin tatlı finalinde ise panna cotta veya kan portakallı sorbe yer alacak.

    Akşam 22.00 – 01.00 saatleri arasında, Metin Önderoğlu tarafından kurulan One Man Band’in canlı müzik performansı ile de misafirler yeni yıla eğlenceli bir başlangıç yapacaklar.

    bomontiada’nın özel atmosferinde 2018 yılını Monochrome’un özel lezzetleriyle karşılamak isteyenler, 0212 296 20 42 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler.

    MONOCHROME YILBAŞI MENÜSÜ

    Başlangıçlar

    Ilık Somon Topları ve Biber Reçeli

    Hindistan Cevizi Sütü ve Kavrulmuş Yemişler Eşliğinde Brokoli Çorbası

    Porçini Mantarlı Risotto

    Ana Yemek

    Izgara Dana Bonfile;

    Kereviz püresi, Market sebzeler ve Demi-glass Sos ile Lezzetlendirilmiş

    veya

    Taze baharatlarla Marine Edilmiş Izgara Levrek;

    Kuru meyveler ile Tatlandırılmış Sote Ispanak, Pırasa Püresi ve Domates Vinegret Sos ile Lezzetlendirilmiş

    Tatlı

    Panna Cota

    veya

    Kan Portakallı Sorbe

    Monochrome’un, saat 20.00’de başlayacak olan yılbaşı etkinliğinde, 1 adet karşılama kokteyli ve 1 şişe şarap menüye dahil olacak. Yılbaşı menüsü KDV dahil kişi başı 190 TL’ye sunulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.