DOLAR 32,4894
EURO 34,6253
ALTIN 2475,13
BIST 9535,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşı gecesinin en şık adresi: Fenix

    Yılbaşı gecesinin en şık adresi: Fenix
    05.12.2017
    A+
    A-

    İstanbulluları keyifli ve şık ortamıyla fetheden Fenix; eşsiz menüsü, kaliteli eğlencesi ve özel kokteylleri ile yılbaşı gecesinin de gözde adresi olmaya hazırlanıyor.

    Güney Amerika mutfağını yeniden yorumladığı menüsü ve şık ortamıyla İstanbul’un en ayrıcalıklı mekânlarından biri olan Fenix, unutulmayacak bir yılbaşı akşamına ev sahipliği yapacak. Eşsiz ambiyansıyla her sezona damgasına vuran Fenix, yılbaşına özel DJ performansıyla kaliteli eğlencenin adresi olacak.

    Guacamole & Nachos, Tuna Tartar, Popcorn Karides ve Trüflü & Parmesanlı Patates gibi Fenix menüsünün paylaşımlık tabakları yılbaşı akşamına da lezzet katacak. Taco alternatiflerinin yanı sıra ana yemeklerde Deniz Levreği & Yaban Mantarları ve Yerli Izgara Mercan deniz mahsulleri severlerin; Baharatlı Kuzu Bonfile, Soya & Mirin Marine Ördek ve Kekikli Kuzu Karski ise kırmızı et tutkunlarının damak zevkine hitap ediyor.

    Kaliteli yemek, iyi müzik ve şık ambiyansı ile Fenix, yılbaşını seçkin bir ortamda kutlamak isteyenleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.