DOLAR 32,5904
EURO 34,854
ALTIN 2504,168
BIST 9681,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşı hediyeleri Arçelik’ten

    Yılbaşı hediyeleri Arçelik’ten
    18.12.2017
    A+
    A-

    Arçelik her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı için birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor.

    Arçelik, bu yılbaşında da sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden kullanışlı hediye seçenekleri sunuyor. Gerçek Türk kahvesi lezzeti sunan K3300 kırmızı Telve Türk kahvesi makinesi ve üstün görüntü teknolojili 4K 65”Ultima UHD TV alternatifler arasında öne çıkıyor.

    Arçelik K 3300 Kırmızı Telve Türk Kahvesi Makinesi

    Kırmızı, beyaz ve siyah olmak üzere üç renk seçeneğiyle sunulan Arçelik Telve, şık tasarımı ve geniş kapasitesiyle tüketicilerle buluşuyor. K3300, CookSense® teknolojisi sayesinde bol köpüğüyle gerçek Türk kahvesi lezzeti sunuyor. Paslanmaz çelik tabanlı cezvesi ile geleneksel damak zevkine uygun Türk kahvesi pişirme imkânı veren üründe, tek seferde bir fincan kahve yapılabildiği gibi, 3 kişi için de kahve hazırlanabiliyor. Taşmayı önleyen teknolojisiyle dikkat çeken üründe tek tuşla kolayca kahve yapılabiliyor. Kahveler hazır olduğunda sesli uyarı ile bildiren ürün, kompakt tasarımı sayesinde az yer kaplıyor.

    Arçelik 4K 65” Ultima UHD TV

    65” Ultima UHD TV, yeni yılda 4K üstün görüntü kalitesini büyük ekranda yaşamak isteyenler için Arçelik mağazalarında avantajlı fiyatıyla sunuluyor. Arçelik’in üstün görüntü teknolojisiyle tasarladığı 165 Ekran UHD TV, izleyenlere daha canlı renk ve daha akıcı görüntüyü büyük ekranda sunuyor. FHD TV’lere göre 4 kat daha yüksek çözünürlük sunan bu televizyon, Wide Color Gamut teknolojisi ile geniş renk yelpazesine sahip ekranı sayesinde daha canlı ve gerçekçi renkler sağlıyor. Yüksek kontrast sunabilen HDR teknolojisi ile daha net ve detaylı görüntü performansı sunuyor. Micro Dimming teknolojisi sayesinde karanlık sahnelerde bile en ince detayları görme imkanı sağlayan ürün, Video Perfection Engine teknolojisi ile de en hareketli sahnelerde bile kusursuz netlik kazandırıyor. Ürün, Öne, arkaya, alta bakan 8 adet hoparlörden oluşan 3D Sound teknolojisi ile ses deneyimini güçlü ve kusursuz bir şekilde sunarken, ince yapısı ve şık tasarımı ile de dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.