DOLAR 32,5579
EURO 34,8237
ALTIN 2432,396
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşı hediyesi kişiye özel tasarımlar SZN Wood’dan

    Yılbaşı hediyesi kişiye özel tasarımlar SZN Wood’dan
    27.12.2017
    A+
    A-

    Yaklaşan yeni yılda hediye sürecinde karar vermekte zorlananlar için en pratik ve orijinal hediyelik eşya fırsatını sunan SZN Wood, sevdiklerinizi mutlu etmek için geniş ürün gamı ile ahşap hediyelik eşya seçenekleri sunuyor. İnsanlık tarihinden daha eski bir ömre sahip ahşap, metropol hayatın vazgeçilmez dekorasyon ve tasarım ürünleri olarak yeni yılda da dekorasyon trendlerinde yer alıyor. Türkiye’de ilk kez doğal ladin ağacından eskitme ahşap teknolojisini kullanan SZN,  doğallığı ve ergonomikliğiyle rahat ve sağlıklı kullanım alanları sunuyor.

    Bütün zamanların vazgeçilmezi masif masalar, güneşin göz kırptığı nadir zamanlarda arkadaş ve kitap sohbetlerinde eşlik ederken, kestane ağacından üretilmiş dresuarlar insan ruhunu dinlendiren mekân kombinasyonlarında tamamlayıcı oluyor. Ahşap yemek servis takımları doğallığı sofranıza taşırken, eskitme ahşap avizeler ortamınıza ahenk katıyor. İç mekân tasarım ürünleri; ahşap mumluk ve aynalar, çerçeve, sehpa, berjer gibi özel tasarımlar retro hava yaratabildiği gibi çeşitli kombinasyonlarla modern çizgiyle birleştirilebiliyor.

    Rutubet emici özelliği ile bir nevi nem düzenleyici olan ahşap, ekonomikliği, yüksek ısı yalıtımı, uzun ömürlü çevre dostu olması ile tercih nedeni. Tasarımları ile ezber bozan SZN Wood, görsel ilgiyi üzerine çeken ahşap, eskitme teknolojisi ile harmanlanarak tasarımlara yeni bir soluk getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.