DOLAR 32,4771
EURO 34,9257
ALTIN 2436,313
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşı partinizde elbiseleriniz de sizinle dans etsin

    Yılbaşı partinizde elbiseleriniz de sizinle dans etsin
    18.12.2017
    A+
    A-

    Tasarımlarıyla kadınları kusursuz görünüme kavuşturan Zeynep Tosun, yılbaşı gecesinde parlamak isteyenlere Zeynep Tosun for Koton koleksiyonunda, farklı vücut tipleri ve farklı parti konseptleriyle eşleşebilecek alternatifler sunuyor.

    2017’nin öne çıkan iş birlikleri arasında yerini alan Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu, yeni yıl partisinde parlamak isteyenleri ‘partywear’ konseptindeki tasarımlarıyla buluşturuyor. Şıklık ve zarafetin en önemli anahtarının öncelikle vücut tipine göre seçim yapmak olduğunu belirten Zeynep Tosun, “En önemli şey elbiseyi hem ruhen hem fiziki olarak taşıyabilmek. Bir seçim yaparken öncelikle vücudumuzun neye ihtiyacı olduğunu görmemiz gerekiyor.” dedi.

    Farklı vücut tipleri için yılbaşı şıklığı tüyoları veren Zeynep Tosun, şunları söyledi:

    “Kalçalarımız, olmasını istediğimizden daha geniş ise bizi kurtaracak A kesim etekleri keşfetmeliyiz, ince bir bele sahipsek bunu hemen görmeli ve göstermeliyiz… İşte tam da bu noktada belden sıkı aşağıya doğru açılan tercihler yapmalıyız. Göğüslerinizin büyüklüğünden rahatsızsanız göğüs hizasında olan işli, üç boyutlu tasarımlar terchi etmemelisiniz.

    Yeni yıl partisi için farklı parti konsepti seçenekleri bulunuyor; yılbaşına otelde, evde veya eğlence kulübüne girecek olanlar için de kurumsal bir yeni yıl partisine katılacak olanlar için de en uygun tasarım alternatifleri Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu’nda yerini alıyor.

    Parıltı Şart!

    2018’i otelde karşılayacaklar için fark yaratan nokta parıltılı bir stil… Otellerin şık balo salonlarında yeni yılı karşılayacaklar için payetli elbiseler ön plana çıkıyor.

    Renklerle Fark Yaratmak…

    Yeni yılı sıcak bir ev ortamında karşılayacak olanlar için hem rahat olmak hem de şık görünmek önemli… Evde yeni yıl stilinin iddiasını ise renkler oluşturuyor. Yılbaşı gecesinin en çok tercih edilen rengi kırmızı elbiseler hem ev ortamında fark yaratılmasını hem de bol alternatifli model seçenekleriyle vücut tipinize uygun elbiseyi bulmanızı sağlıyor.

    Sahne Senin!

    Yılbaşında coşkulu bir parti yapanlar için dans eden elbiseler başrol oynuyor. Hem rahatlığın hem de stil iddiasının bir araya geldiği eğlence konseptinde cesur ve cüretkar seçimler ön plana çıkıyor. Payetler, kat kat volanlar ve iddialı renklerle parlayan stillerle karanlık atmosferde fark yaratıyor.

    Zarafet Konuşuyor

    Kurumsal bir yılbaşı partisi için hazırlanırken öncelikli seçim zarif bir stile bürünmek. Abartıdan uzak, dantel detaylı tasarımlar hem sakin ve zarif bir stil sağlıyor hem de tasarım iddiasını işçiliğiyle gözler önüne seriyor.

    Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu, her konsepte ve vücut tipine uygun tasarımlarıyla seçili Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.