DOLAR 32,5141
EURO 34,8443
ALTIN 2488,146
BIST 9574,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşı sofraları Korkmaz ile göz kamaştıracak

    Yılbaşı sofraları Korkmaz ile göz kamaştıracak
    19.12.2017
    A+
    A-

    Yeni bir yılı karşılamak için sevdikleriniz ile bir araya geleceğiniz yılbaşı sofranız da şık bir sunumu hak ediyor. Korkmaz’ın Imperial Collection yemek takımları ise 8 farklı desen seçeneği ile yılbaşı gecesinde uzun ve keyifli sohbetlere şıklığıyla eşlik ediyor.

    Hayata lezzet katan ürünlerin adresi Korkmaz, sevdikleriniz ile birlikte olacağınız yılbaşı sofralarınızda da birbirinden şık ürünleriyle fark yaratacak. Korkmaz’ın 92 parçadan oluşan Imperial Collection Bone Porselen yemek takımları, 8 farklı desen seçeneği ve 3.149 TL’lik fiyatı ile özenle hazırlanacak yılbaşı sofralarını çok daha özel hale getirecek. Bu yıl da şık ve zarif bir masada yeni bir yılı karşılamak isteyenler ve sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak isteyenler Korkmaz mağazalarında buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.