DOLAR 32,4673
EURO 34,7984
ALTIN 2480,57
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşı stilinizi Ayakkabı Dünyası ile tamamlayın

    Yılbaşı stilinizi Ayakkabı Dünyası ile tamamlayın
    11.12.2018
    A+
    A-

    Yeni yıl heyecanı herkesi sarmışken 2019’a şık girmek ve sevdiklerini güzel bir hediyeyle mutlu etmek isteyenler, aradığını Ayakkabı Dünyası’nda buluyor. Modern ve dinamik bir çizgiye sahip olan Ayakkabı Dünyası, yeni yılda her zevke uygun botlar, çizmeler ve klasik ayakkabılarla ayakkabı tutkunlarının ilk tercihi oluyor.

    Yılbaşı gecesinin yıldızı olmak isteyen stil sahibi kadınlar için tüm gece şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan Ayakkabı Dünyası, modern ve kolay kombinlenebilir ayakkabılarıyla sizi şehrin sahnesine çıkarıyor.

    Taş ve metal materyallerin ağırlıkta olduğu, bağcık detaylarıyla zenginleştirilmiş kadın koleksiyonunun geneline hakim olan parıltı ve ışıltı, yılbaşı gecesi şık görünüm ve günlük tarz arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor. Dize kadar uzanan ve ayağı kavrayan uzun çorap çizmeler ve bilek kısmı taşlı ve parlak detaylı topuklu ayakkabılar, yılbaşı gecesinin yıldızı olmak isteyen stil sahibi kadınların tercihi oluyor. Zamansız şıklığı yılbaşına taşımak isteyen kadınların tercihi çizme ve topuklu ayakkabılar, diz altı etekler ve elbiselerle kombinlenerek yılbaşı gecesine eşlik ediyor.

    Yılbaşı stiline havalı bir dokunuş katmak isteyenler, taş ve parlak detaylı, yüksek ökçeli ve hafif tabanlı botlarla yılbaşı gecesinde ışıl ışıl parlıyor. Yeni yıla girerken sıcak ve havalı bir görünüm isteyenler, sokağın karizmasını yansıtan kürk detaylı ve minimal çizgili modellerle harikalar yaratıyor. Retro trendi ve fütüristik akımdan ilham alınarak tasarlanan sneaker’lar, yeni yıla rahat girmek isteyenlerin bir numaralı tercihi oluyor. Siyah, klasik yerini bu sezonda korurken haki, toprak ve tarçın tonları da koleksiyonda ön plana çıkıyor. El çantaları, abiye çantalar, clutch modeller, kemerler ve cüzdanlar, yılbaşı şıklığını tamamlayan aksesuarlar arasında yer alıyor. Yeni yıl neşesini yansıtan renkli çoraplar ve pelüş oyuncaklar da, bu yılın öne çıkan hediye alternatiflerinden….

    Yılbaşında en şık erkek kıyafetleri, Ayakkabı Dünyası’nın fark yaratan tasarımları ile tamamlanıyor. Ayakkabı Dünyası klasiklerinden olan Oxford ayakkabılar ile klasik tabanlı ökçesiz modeller, yılbaşı gecesi şık görünümden ödün vermek istemeyen erkeklerce tercih ediliyor. Ayakkabı Dünyası Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda ilk defa yer alan outdoor grubundaki ayakkabıların yanı sıra, kemerler ve cüzdanlar, ideal bir yeni yıl hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.