DOLAR 32,4761
EURO 34,9475
ALTIN 2439,426
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşında en çok seyahat arkadaşı arayan ülke Türkiye

    Yılbaşında en çok seyahat arkadaşı arayan ülke Türkiye
    04.01.2019
    A+
    A-

    Online tanışma ve seyahat arkadaşı bulma uygulaması Travel Club, yılbaşı gecesine özel en çok seyahat arkadaşı arayan ülkeleri belirledi. Verilere göre Türkiye en çok seyahat arkadaşı arayan ülke olurken, İtalya ve Birleşik Arap Emirlikleri de sıralamadaki yerlerini aldı.

    CEO’lar, üst düzey yöneticiler, yatırımcılar, girişimciler, güzellik kraliçeleri, mankenler, foto modeller, süper modeller, ünlüler, doktorlar, avukatlar ve daha pek çok güzel, zengin ve başarılı kişiyi bir araya getiren TravelClub uygulaması, yılbaşında en çok seyahat arkadaşı arayan ülkeleri belirledi. Verilere göre uygulama içerisinde seyahat planı ekleyerek seyahat arkadaşı arayan ülkeler sıralamasında Türkiye ilk sırada yer aldı. Türkiye’yi İtalya ve Birleşik Arap Emirlikleri takip etti.

    Şimdiye kadar 250 bin aktif kullanıcıya ulaşan uygulama, seyahat etmeyi seven insanları buluşturmayı amaçlıyor. Kullanıcı kalitesini yukarıda tutmayı ve kullanıcı kitlesinin yüzde 100 gerçek profillerden oluşmasını amaçlayan TravelClub uygulamasında kadınlar kısa bir videolarını göndererek hesaplarını onaylattıktan sonra konuşmaya başlayabilirken, erkeklerin chat ve video-chat yapabilmek için ayda 60 doları gözden çıkarmaları gerekiyor. Uygulama 7/24 canlı müşteri hizmeti sunuyor ve hesap yöneticileri tüm şikayetleri anında değerlendirerek kullanıcı memnuniyetini üst düzeyde olmasını sağlıyor.

     

    Yılbaşı Günü Aralarında En Çok Seyahat Yapılacak İlk 5 Ülke Çifti

    1) Türkiye- Rusya

    2) Türkiye- Ukrayna

    3) İtalya- Rusya

    4) BAE- Rusya

    5) BAE- Ukrayna

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.