DOLAR 32,3911
EURO 35,034
ALTIN 2326,433
BIST 9128,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşında herkese hitap etmek Miniso ile mümkün

    Yılbaşında herkese hitap etmek Miniso ile mümkün
    04.12.2018
    A+
    A-

    Yılbaşı yaklaştıkça, herkesi hediye alma telaşı sardı. Her bütçeye ve zevke hitap edecek alternatifler sunacak Miniso; lisanslı serileri, kozmetik çeşitleri, teknolojik ürünleri ve aksesuarlarıyla 6000 çeşit hediye alternatifi sunuyor.

    Sunduğu çeşit ve uygun fiyat avantajıyla Türk tüketicisi tarafından oldukça sevilen Miniso, sürekli değişen 6 bin çeşidi aşkın ürünüyle bu yılbaşında da hediye arama telaşına son veriyor. Farklı tasarımlarla, kaliteli ürün gruplarını birleştiren marka, yenilikçi ve özgün tarzıyla ayrışıyor. Sevdiklerine yılbaşı sürprizi yapmak isteyenler Miniso’dan istediği hediyeyi alabilir ya da istediği seti armağan ederek yılbaşını daha da renkli kılabilir.

    Bu Yıl Farklı Olsun Diyenlere!

    Bu yılbaşında farklı bir hediye vermek isteyenler sadece Miniso’ya özel ürünlerle alışılmışın dışında seçenekler bulabiliyor. Kışın kurtarıcısı botanik içerikli dudak nemlendiricilerden içinde gerçek çiçek olan toniklere, doğal nemlendiricilerden akma ve bulaşma yapmayan ince uçlu eyeliner’a, çantalardan boyunluklara, kulaklıklardan özel setlere pek çok ürün sizi bekliyor.

    Online Kalmayı Sevenlere

    Herkes aktif olmayı sever ama bazıları daha da online’dır. Teknolojiyi günün her anına taşıyan sevdikleriniz için Miniso teknoloji ürünlerinden hediye edebilirsiniz.Bir yere bağlı kalmak istemeyip gezerken de müzik keyfini sürdürmek isteyenler için geniş renk ve model seçeneğine sahip kablolu ve kablosuz kulaklıklar, müziği sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için bluetooth özellikli rengârenk hoparlörler, şarjı hiç tükenmesin diyenlere ise tarzını yansıtacak şık powerbank’ler ulaşılabilir fiyatları ile Miniso hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

    Doğallığı Sevenlere Kusursuz Çözümler

    Bütün kadınlar makyaj sever ama bazıları bakımı ciddiye alır. Güzelliğiyle büyüleyen kadınlar için Miniso’nun özel setlerinden istediğiniz ürünleri seçerek muhteşem bir hediye verebilirisiniz. Japon devi, birçok ünlü markaya hizmet veren İtalyan kozmetik üreticisi Intercos işbirliğiyle yarattığı MINI PONI serisiyle iddialı hediye seçenekleri çıkartabilirsiniz. Ten, dudak ve göz makyajı da dâhil olmak üzere 3 kategoride toplam 37 üründen oluşan seride, özgün renk seçimleri göze çarparken, ten ürünlerinde kapatıcılığın yanı sıra yoğun nemlendirme özelliğine odaklanıldı.Hem ürünleri hem de ambalaj tasarımlarıyla dikkat çeken MINI PONI serisinin en iddialı ürünü: MAGIC CANDY LIPSTICK. Dudağın PH seviyesine göre pembe, kırmızı ve turuncu gibi renkler alan dudak balsamı, dudak parlatıcısı ve rujun mükemmel bir birleşimi olan ürünün her rengi de farklı kokuyor. Gün boyunca renk değiştiren ruj her an taze kalmak isteyenlerin en çok sevdiği ürün olmuş durumda.

    Rengimi ben seçerim diyenler için Mini Poni Kremsi Likit, cilt tonunu eşitlemek isteyenler için Işıltı veren Shell Makeup Base, ipeksi görünüme kavuşturmak isteyenler için Blurring Fondöten, en keskin hatlarını ortaya çıkartmak için rahat kontur yapma olanağı sunan Mini Poni Aydınlatıcı & Contour Stick serinin göze çarpanları arasında. Ağırlık yapmadan cilt yapısında pudra dokunuşuyla kusursuzluk isteyenler içinde Mini Poni Gözenek Giderici Smoothing Pudra seçenek sunuyor. Serinin en önemli tamamlayıcısı Cheeks In Love Allık’ların üç renkli allık renklerin karıştırılması ile elde edilen benzersiz tonu 4 farklı etkiyi bir araya getiriyor.

    Zarafetleriyle büyüleyen kadınlar içinse, Longwearing serisi öne çıkıyor. Kozmetikte kalitesi kadar görünümüne de dikkat edenlere hitap eden serinin en iddialı ürünü ise içinde mini çiçek saklı dudak parlatıcısı. Zarifliği ile dikkat çeken dudak parlatıcı aynı zamanda pürüzsüz bir uygulama ve dudak bakımı sağlıyor. 4 farklı renk imkanıyla ıslak kullanım sunan 4’lü Perfectly Defined Göz Farı, tüm cilt tipleri için ise 4’lü Perfectly Defined Göz Farı sorunları kapatmak için tasarlanmış Longwearing Likit Kapatıcı, Flawless Baked Blush Allık ve Bronzer çeşitleri sunuyor.

    En eğlenceli lisanlı setler Yılbaşına özel yenileniyor

    Miniso, Amerikan çizgi dizisi We Bare Bears’ın üç kardeşi canlandıran Grizzly, Panda ve Ice Bear karakterleri yılbaşı gecemizde aramıza katılıyor. Eğlenceli hediyeler vermek isteyenler için seride çocuk sırt çantaları, alışveriş çantaları, kulak içi mikrofonlu kulaklıklar, bluetooth hoparlörler, cep aynaları, diş fırçaları, su matarası, seramik kupa, suluk, pelüş oyuncak, oyun blokları, uyku gözlüğü ve havlular gibi birçok ürün bulunuyor. Günlük ihtiyaçlara yönelik ıslak mendil, kağıt mendil ve sıkıştırılmış yüz maskesi pedi gibi ürünler de bu seri için yeni We Bare Bears paketleriyle Miniso mağazalarında yer alıyor.

    Yediden yetmişe herkese hitap eden Pembe Panter en yeni önerilerde başı çekiyor. Günlük hayatı renklendirecek kağıt mendillerden okul sıralarına renk getirecek kalemliklere, makyaj severlerin ilgisini çekecek silikon makyaj süngerlerden seyahatlerin vazgeçilmezi yastıklara kadar birçok Pembe Panter ürünü mağazalarda yılbaşı için yerini almış durumda.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.