DOLAR 32,3352
EURO 35,1695
ALTIN 2244,235
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yıldız Entegre’ye Horizon Interactive Awards’tan Gold Winner Ödülü

    Yıldız Entegre’ye Horizon Interactive Awards’tan Gold Winner Ödülü
    12.04.2019
    A+
    A-

    Dünyanın en prestijli interaktif medya ödüllerinden biri olan ve yılda bir kez düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasının kazananları belli oldu. Yıldız Entegre, yenilikçi bakış açısıyla tasarladığı web sitesiyle altın ödüle layık görüldü…

    Orman ürünleri sektörünün öncü ismi Yıldız Entegre, aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. 2018 yılında dijitalleşme çalışmalarına hız veren Yıldız Entegre, uluslararası alanda en prestijli dijital ödülleri arasında kabul edilen ve bu yıl 17’incisi düzenlenen The Horizon Interactive Awards’ta ‘Kurumsal & B2B’ kategorisinde ‘Altın Ödül’ün sahibi oldu.

    Yenilikçi bakış açısı ile tasarlanan Yıldız Entegre’nin birçok içerik ve tüketici deneyimi sunan web sitesi, The Horizon Interactive Awards’ta binlerce başvuru arasından, profesyonellerden oluşan jüri tarafından ödüle layık görüldü. Horizon İnteraktif Ödülleri’nin sahipleri, çeşitli multimedya, grafik tasarım, reklamcılık ve pazarlama kökenli endüstri profesyonellerinden oluşan bir jüri tarafından belirleniyor. Ödüller tasarım, yaratıcılık, teknik, mesaj ve verimlilik kriterlerine göre değerlendirmeler yapılarak sahiplerini buluyor.

    Ödüle ilişkin açıklamada bulunan Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, “Türkiye’de ve dünyada başarılı pazarlama faaliyetlerinin sonuçlarının değerlendirildiği ve ödüllendirildiği dünya çapında prestijli bir organizasyon tarafından ödüllendirilmek bizi gururlandırdı. Bu tür ödüller, iyi örneklerin açığa çıkmasıyla sektöre örnek olurken; aynı zamanda iç ve dış iletişimde şirketlerden ve uygulamalarından bahsettirerek gelişim olgusunu da uyandırıyor. Şirketlerin bu ödüller sayesinde marka değerlerine hem kurum markası olarak hem de tüketici ve müşteri markaları olarak değer kattığına inanıyoruz. Pazarlama faaliyetlerinin ödüllendirildiği bu yarışmada aldığımız ödülle dijitalleşme sürecimizde yenilediğimiz web sitesinin sektöre getirdiği yenilikler, avantajlar uluslararası düzeyde tescilleniyor. Yıldız Entegre, bu gibi ödüllü projelerle faaliyetlerine devam ederek gerek kurum markasına gerekse tüketici ve müşteri markasına değer katmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

    Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü: Yıldız Entegre’nin öyküsü 130 yıla dayanıyor. Ancak biliyoruz ki dünya değişiyor, teknoloji gelişiyor. Tüm bu değişim ve gelişimle birlikte pazarlamaya yön veren idealler de şekillenmek durumunda kalıyor. Biz, “değişimi yakalayan ayakta kalacak” bilinciyle önce kurumsal kimliğimizi yenilemekle işe koyulduk. Ardından yenilenen yüzümüzle pek çok platformda yer almaya özen gösterdik. Bu platformların başında ise dijital dünya geldi. Sektörler arasındaki entegrasyonun arttığı, teknolojik gelişmelerin iş yapış modellerini yeniden şekillendirdiği günümüzde, global bir üretici olma yolculuğunu dijital dönüşüm ile güçlendirmemiz gerektiğinin farkındalığıyla web sitemizi yeniledik. Sektöre sunduğumuz çok değerli yeniliklere hız kesmeden devam ediyoruz. Getirdiğimiz yeniliklerin fark yarattığını görmek de bizleri mutlu ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.