DOLAR 32,3208
EURO 35,1251
ALTIN 2298,64
BIST 9041,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılın İnşaat Projesi ödülü ‘Zer’ ismiyle Ceylan İnşaat’ın

    Yılın İnşaat Projesi ödülü ‘Zer’ ismiyle Ceylan İnşaat’ın
    09.05.2017
    A+
    A-

    Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

    Ceylan İnşaat, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Altın Palmiye’den ödülle döndü. 8 Mayıs Pazartesi günü Zorlu Center Raffles Hotel’de düzenlenen ödül töreninde Ceylan, Zer ismiyle hayata geçirdiği projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülünü aldı.

    Ceylan İnşaat’a ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülünü; Zer Bakırköy, Zer Mecidiyeköy, Zer Bostancı, Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları, Zer Göztepe, Zer Levent ve Zer Kartal olmak üzere 2000 konut ve ticarilerden oluşan ‘Zer’ projeleri getirdi. ‘Önce İnsan’ prensibiyle tüm iş süreçlerini yürüten Ceylan İnşaat, inovatif bakış açısıyla farklı bir projeyi hayata geçirdi.

    Ödül töreninde konuşan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, “Yaptığımızın işin takdir edilmesi çok güzel. Uzman bir ekip tarafından bu ödüle değer bulunmuş olmak bizim motivasyonumuzu daha artırdı. Aslına bakarsanız aldığımız bu ödül, işimizi ne kadar iyi yaptığımızın bir kanıtı. Ceylan İnşaat Ailesi olarak, çok büyük bir ekibiz ve el ele vererek daha güzel işlere birlikte imza atacağız” şeklinde konuştu.

    Ödül, Türkiye’nin en önemli tiyatro oyuncularından Süheyl-Behzat Uygur kardeşler tarafından Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan’a takdim edildi. Ayrıca Muammer Ceylan, gece kapsamında ‘Yılın Haber Kanalı’ ödülünü A Haber’e taktim etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.