DOLAR 32,4995
EURO 34,7754
ALTIN 2488,762
BIST 9562,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılın Profesyoneli Terraco Genel Müdürü Bulut Uzun

    Yılın Profesyoneli Terraco Genel Müdürü Bulut Uzun
    02.06.2017
    A+
    A-

    Terraco Genel Müdürü Bulut Uzun B2B Medya Yayın Grubu’nun Yapı Fuarı kapsamında düzenlediği ödül töreninde ‘’Yılın Profesyoneli Ödülü’ne layık görüldü.

    B2B Medya Yayın Grubu dergilerinden Çatı ve Cephe tarafından bu sene 6.’sı düzenlenen “Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri ile Yalıtım Dergisi’nin bu sene 14.’sü organize edilen “Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri”nin töreni 24 Mayıs 2017 tarihinde Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da gerçekleştirildi.

    Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri kapsamında verilen ‘’Yılın Profesyoneli ‘’ ödülünü bu yıl Terraco firmasının Genel Müdürü Bulut Uzun aldı. Yalıtım Dergisi editörlerinden oluşan Organizasyon Komitesi tarafından, seçilen ‘’Yılın Profesyoneli’’ ödülü; ‘Yalıtım bilincinin artırılmasına katkıda bulunan, firmasının ve sektörün gelişimine yönelik yaptığı çalışmalarla takdir gören, kişi ya da kurumlara veriliyor.

    Yılın profesyoneli ödülünü alan Terraco Genel Müdürü Bulut Uzun yaptığı konuşmada, “Bu ödülün benim şahsıma verilmiş bir ödül olarak görülmemesi gerekiyor. Bu başarının arkasında çok ciddi bir ekip ve bayilerimiz var. Prensiplerimizin başında çok çalışmak geliyor. Bunu ikiz kızlarıma da aşılıyorum. Mesela Türkiye’de bütün herkes beş dakika dinlenirse, Türkiye 760 bin yıl kaybediyor. Dolayısıyla çok çalışmamız lazım. Ülkemizin buna ihtiyacı var. Özellikle bize bu ülkeyi armağan eden şehitlerimize ve Mustafa Kemal Atatürk’e bunu borçluyuz” diye belirtti.
    Çok sayıda davetlinin ve dernek temsilcisinin yer aldığı törenin açılış konuşmasını B2B Genel Müdürü İsmail Ceyhan yaptı.

    Ceyhan, “B2B Medya olarak böyle bir işe cesaret ederken dergilerimizin hitap ettiği sektörlerden güç aldık, kanaat önderlerine danıştık ve tüm paydaşlarımızla beraber ‘ortak akılla’ bir model geliştirdik” ifadelerini kullandı. Her iki ödül organizasyonun da iki aşamadan oluştuğunu ve demokratik bir süreç izlendiğini belirtti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.