DOLAR 32,574
EURO 35,0095
ALTIN 2432,112
BIST 9769,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılın Sporcusu Mete Gazoz

    Yılın Sporcusu Mete Gazoz
    11.02.2019
    A+
    A-

    Dünya Okçuluk Federasyonu tarafından her sene düzenlenen, geçen yılın başarıları doğrultusunda adayların belirlendiği okçuluk ödüllerinde; milli sporcumuz Mete Gazoz, iki ayrı ödülü bir arada aldı. İnternet üzerinden yapılan oylama sonucunda Gazoz, “2018 Yılının Klasik Yay Kategorisinde En İyi Sporcusu” ve “2018 Yılının En İyi Çıkış Yapan Sporcusu” ödüllerini kazandı!

    İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi’nin sağlık sponsoru olduğu Mete Gazoz, başarılarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor! 2018 yılında klasik yay erkeklerde ve karışık takımda birçokbaşarıya imza atan milli okçumuz, bu sefer Dünya Okçuluk Federasyonu tarafından ödüllendirildi. İnternet üzerinden yapılan oylama sonucunda Gazoz, “2018 Yılının Klasik Yay Kategorisinde En İyi Sporcusu” ve “2018 Yılının En İyi Çıkış Yapan Sporcusu” ödüllerini aldı.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.