DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yoga Rhythm Furniture İstanbul’a damga vuracak

    Yoga Rhythm Furniture İstanbul’a damga vuracak
    06.11.2017
    A+
    A-

    7-12 Kasım tarihlerinde düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı’nda Bellona rüzgârı esecek. Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Cüneyt Ocak, “Yoga Rhythm adını verdiğimiz yeni bir kumaş teknolojisi ile tüketicilerimizin karşısına çıkacağız. Bu yatak kumaşı tüketicilerimizin uyku boyunca enerji depolamasına ve sabah daha zinde uyanmasına yardımcı olacak” dedi.

    Bu yıl “Furniture İstanbul” adıyla düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda Bellona rüzgârı esecek. 7-12 Kasım tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek fuarda Bellona 2 ayrı stantta birbirinden iddialı ürünleriyle yer alacak. 4. Hall’deki mobilya alanında 1000 metrekarelik stantta bulunacak olan Bellona, yeni yatak ürünlerini 6. Hall’de 250 metrekarelik bir stantta tanıtacak.

    Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Cüneyt Ocak, Bellona markasının geniş bir tüketici kitlesine modern, avangart, klasik ve country gibi bir çok ürün grubuyla hitap ettiğini belirtti ve “Bu yıl yine tüketici beklentilerini ve güncel moda akımları ile destekleyerek yeni koleksiyonlarımızı hazırladık ve farklı tarz ve istekleri karşılayacak ürünlerimizle fuardaki yerimizi aldık” dedi.

    Oturma grubunda ekstra konfor sağlayan yeni teknoloji dolgu malzemeleri kullanıldığını vurgulayan Ocak, “Yatak odası, yemek odası ve genç odası ürün gruplarımızda beyaz, ceviz ve doğal tonların hakimiyeti devam etmekle birlikte, pastel tonlar da artık sıkça kullanılmaya başlandı. Bu ürün gruplarımızda özellikle Vitella ve Monreal ismini verdiğimiz konseptlerimiz Bellona markamızda ön plana çıkan ürünler oldu. Vitella modelimizde beyaz rengin gold ile birlikte kullanımı, ayna uygulamaları ve modern avangart stili ile göze çarpıyor. Monreal ürünümüzde de, beyaz renk mermer etkisi ile birlikte kullanılmış olup, yine gold renkle destekleniyor. Geniş bir tüketici kitlesine hitap edecek ürünlerimiz şık tasarımlarının yanı sıra, rekabetçi fiyatları, marka olma bilinci ile satış sonrası hizmet anlayışımız ile farkını ortaya koyacaktır. Yatak ürün grubumuzda her yıl olduğu gibi bu yılda “Yoga Rhythm” adını verdiğimiz yeni bir kumaş teknolojisi ile tüketicilerimizin karşısına çıkacağız. Bu kumaş uluslararası akredite kuruluşlarca testleri yapılan ve tüm belgeleri alınan bir teknoloji olup, ekstra konforun yanı sıra, uyku boyunca enerji depolamanıza, bir sonraki güne daha zinde uyanmanıza kısaca yoga ile elde edilen sakinlik, dinginlik ve pozitif enerji kazanılmasına yardımcı oluyor” ifadelerini kullandı.

    Bellona’nın büyüme rakamlarıyla ilgili bilgi de veren Cüneyt Ocak, şunları söyledi:

    “2017 yılı başında Bellona markası olarak büyüme hedefimizi yüzde 12 olarak belirlemiştik. Hem iç konjonktür hem de dış konjonktür bizlere 2017 yılının zor bir yıl olacağı işaretleri veriyordu. Lakin devletimizin sektöre verdiği ciddi katkı, belirlediğimiz pazarlama politikaları, doğru ürünlerin, doğru kampanyalarla tüketicilerimize sunulması ile birlikte tarihi büyümelerin yakalandığı, çok ciddi üretim artışlarının gerçekleştirildiği bir yıl oldu. Bu noktada Bellona markamız yüzde 40’a yakın bir büyüme kaydetti ki, ölçek büyüklüğü oldukça fazla olan markamız için bu büyüme oranları çok ciddi bir başarının en net göstergesidir. Marka olarak genç ve dinamik bir marka olmamız ve Ülkemizin sahip olduğu potansiyel sayesinde gelecek yıllarda da büyüme ivmemizi devam ettirmeyi ve Türkiye’nin en büyük mobilya markası olmayı hedefliyoruz. Türkiye’de 600’e yakın bayi ağımızla neredeyse tüm il ve ilçelerde kurumsal standartlarımızda mağazalarımızda tüketicilerimizi ağırlamaktayız. Bayi yapılanması konusunda oldukça iyi durumdayız, ancak yine de eksik olduğumuz yerlerde mağaza açma faaliyetlerimiz, mevut mağazalarımızın ihtiyaçları doğrultusunda daha nitelikli hale getirilmesi yönünde çalışmalarımız önümüzdeki yılda artarak devam edecek.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.