DOLAR 32,3148
EURO 35,1197
ALTIN 2292,803
BIST 9052,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yorglass CFO’su Uğur Şeker’e İngiltere’den ödül

    Yorglass CFO’su Uğur Şeker’e İngiltere’den ödül
    13.06.2019
    A+
    A-

    Modern iş dünyasının sesi olarak nitelendirilen Acquisition International’ın yıllardır başarıyla gerçekleştirdiği CFO Ödülleri 2019 yılında da sahiplerine kavuştu. Bu yılın Global CFO Ödülleri’nin kazananları arasında Türkiye’de cam sektörünün önemli oyuncularından Yorglass’ın CFO’su Uğur Şeker yerini aldı. Uğur Şeker Yılın Operasyonel CFO’su ödülüne layık görüldü.

    Yorglass sinerjisi ile yeni başarılara

    “Acquisition International” ödülü, şirketlerin finansal istikrarını ve büyümesini destekleyen CFO’ların öncü niteliğindeki çalışmalarını taçlandırmak amacıyla veriliyor.  Ödül ile ilgili konuşan Yorglass CFO’su Uğur Şeker, “Yorglass olarak her zaman daha iyisini yapabilmenin gayreti ve azmi içinde olduk. Bu ödülü almamızda katkısı olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Yorglass ailesinde oluşturduğumuz sinerjiyle yeni başarılara imza atmayı diliyorum” dedi.

    Ödül Koordinatörü Katherine Benton, ödüllere hak kazananların başarısı hakkında şunları söyledi; “Şirketlerin gelişimine katkısı büyük olan bu denli zorlu pozisyonlarda çalışan yöneticiler takdir görmeyi hak ediyor. Ödülümüzü kazananların yoğun çalışmalarını sergilemekten gurur duyuyor, onlara gelecekte bol şans diliyoruz” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.