DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yorglass HoReCa sektörüne yönelik çözümlerini Almanya’da sergiledi

    Yorglass HoReCa sektörüne yönelik çözümlerini Almanya’da sergiledi
    22.02.2020
    A+
    A-

    Türkiye’de cam sektörünün öncü şirketlerinden Yorglass, dünyanın en önemli perakendecilik fuarlarından Euroshop Düsseldorf Almanya fuarında yeni ürünlerini Avrupa pazarıyla buluşturdu. 16-20 Şubat 2020 tarihlerinde düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından 110 bini aşkın ticari ziyaretçi ile 60’tan fazla ülkeden 2.300 katılımcıyı bir araya getiren fuarda Yorglass’ın ticari buzdolapları için izolasyonlu cam ve kapı çözümleri yenilikçi özellikleriyle büyük ilgi gördü.

    Yarım asra yakın tecrübesi ile ticari soğutucu, dekoratif cam, düzcam ve beyaz eşya alanında inovatif ürün ve çözümler sunan Yorglass; dünyanın bir numaralı perakendecilik fuarı olarak bilinen Euroshop’ta HoReCa sektörüne yönelik çözümleriyle yerini aldı. Almanya Düsseldorf’da düzenlenen fuar, 16-20 Şubat tarihleri arasında, dört gün boyunca tüm dünyadan 110 bine yakın ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Ticari soğutucular alanında en yeni ürün ve çözümlerini fuar ziyaretçilerine sergileyen Yorglass, pazarın önemli paydaşlarıyla da bir araya geldi.

    Endüstri 4.0 altyapılı son teknoloji fabrikadan 30 ülkeye ihraç ediliyor

    Dünyadaki bütün yeniliklerin sıkı takipçisi olduklarını ve sektörel tüm organizasyonlara katıldıklarını söyleyen Yorglass CEO’su Semavi Yorgancılar Euroshop’un bu alanda dünyanın bir numaralı buluşma noktası olduğunu söyleyerek, “Yorglass Ticari Soğutucu alt markamızla, Manisa ve Gebze’deki fabrikamızda ticari dolap camı üretiyoruz. Manisa’daki yeni üretim tesisimiz Endüstri 4.0 altyapısına uygun en yeni ve en son teknoloji makine parkuruyla üretim yapıyor, bu ürünlerimizi 30’dan fazla ülkeye ihraç ediyoruz. Müşterilerimize her zaman yakın olmak bizim için çok önemli. Hedefimizde yeni ülkeler, yeni pazarlar var. Euroshop Fuarı da bizim için önemli bir buluşma yeri oldu. Yeni pazarlara girerek ihracat ağımızı genişletmeyi ve ülkemize daha fazla katkı sağlamayı hedefliyoruz.” dedi.

     

    Farklı üretim tesislerinde farklı sektörler için cam işliyorlar

    Düz cam ticareti ve endüstriyel cam işleme sektörünün dekoratif cam, ticari soğutucu ve beyaz eşya kollarında faaliyet gösteren Yorglass, çatısı altında yer alan Yorglass Ticaret, Yorglass Satina, Yorglass Ticari Soğutucu ve Yorglass Beyaz Eşya markalarıyla Manisa, Gebze, Bolu ve Eskişehir’de olmak üzere 6 üretim tesisi ve İzmir’deki Ticaret İşletmesi ile hizmet veriyor. 2019 yılında sektörün üzerinde bir büyüme gösteren şirket, Ticari Soğutucu ürünlerinin yüzde 55’ini ihraç ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.