DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yorumunu yap, LG InstaView Buzdolabı kazan

    Yorumunu yap, LG InstaView Buzdolabı kazan
    17.06.2020
    A+
    A-

    LG’nin ikonik buzdolabı LG InstaView, kazandırmaya devam ediyor. LG Türkiye’nin Facebook, Youtube ve Instagram hesaplarını takip edip Zach King’in videosuna yorum yapan kullanıcılar LG InstaView buzdolabı kazanma şansına sahip olacaklar. 15 Haziran – 5 Temmuz tarihleri arasında devam edecek kampanyaya katılanlar, LG InstaView

    Buzdolabı’nın yanı sıra onlarca farklı hediye kazanma şansı da elde edecekler.

    LG Electronics (LG), “Sosyal Medya Kampanyası” ile kazandırmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü fenomen Zach King ile işbirliği yapan LG, Zach King tarafından çekilen ve LG InstaView Buzdolabı’nın özelliklerini anlatan videoları 15 Haziran tarihinde, LG Türkiye’nin Facebook, Instagram ve Youtube hesaplarına yükleyecek. 5 Temmuz 2020 tarihine kadar, bu hesapları takip ederek, yüklenen videoları beğenen, LG InstaView Buzdolabı’nın videolarda gösterilen özelliklerinden en beğendikleri hakkında yorum yapan ve “Videoda en sevdiğin InstaView özelliği nedir?” sorusuna yanıt veren katılımcılar LG InstaView Buzdolabı kazanma fırsatı elde edecek.

    Katılımcıların LG Türkiye’nin tüm sosyal medya hesaplarında (Youtube, Facebook, Instagram) yorum yapmaları ya da birden fazla yorumda bulunmaları kazanma şanslarını artıracak. 17 Temmuz’da açıklanacak kazanan ise, jüri tarafından, yaptığı yoruma gelen beğeni ve yorum sayısına göre seçilecek. Yarışma katılımcıları, LG InstaView Buzdolabı’nın yanı sıra, birbirinden farklı onlarca hediye kazanma şansına da sahip olacaklar.

    Ayrıca, LG Beyaz Eşya Kampanyası kapsamında, 06 Haziran – 07 Temmuz tarihleri arasında, LG BrandShop, Teknosa ya da MediaMarkt’tan LG InstaView alanlar, LG markalı diğer beyaz eşya alışverişlerinde kullanabilecekleri, 3.000 TL’ye varan indirim çeki kazanıyorlar.

    LG InstaView Buzdolapları Soğuk Hava Kaybını Önlüyor

    LG IntaView Door-in-Door™ Pratik Kapılı Buzdolapları, geniş iç hacmi ile, daha fazla yiyecek depolarken, “tık”lama özelliği ile kullanıcılara kolaylık sağlıyor. LG InstaView sahipleri, sadece iki tıklama ile buzdolabının kapısını bile açmadan içerisinde yer alan besinleri görebiliyor. Böylelikle, buzdolabının kapısının sürekli açılıp kapanması nedeniyle oluşan soğuk hava ve enerji kaybının önüne geçiliyor, gıdaların daha uzun süre taze kalmasını sağlanıyor.

    LG Türkiye Sosyal Medya Hesapları:

    Instagram: @lgturkiye

    Facebook: Facebook/LGTurkiye

    Youtube: youtube.com/LGTurkiye

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.