DOLAR 32,5508
EURO 34,9029
ALTIN 2437,586
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yudum’un yeni reklam filmi yayında

    Yudum’un yeni reklam filmi yayında
    03.02.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin en çok sevilen lider sıvıyağ markası Yudum, yeni reklam filminde hafiflik uzmanı Doğa Hanım’ı tüm Türkiye ile tanıştırıyor. Ürünün yüksek standartlardaki kalitesine dikkat çekilen reklam filminde aynı zamanda geçmişten bugüne kullanılan uçma esprisine de yer veriliyor.

    45 yıldır kalite ve lezzetinden ödün vermeyen Yudum, yeni reklam kampanyasında uzun yıllardır dillere dolanan ‘Hafifim, hafifsin, hafif’ sloganıyla tüketicilerine tekrar sesleniyor.

    Reklam filminde annesinin Yudum Ayçiçek yağı kullanarak hazırladığı lezzetli yemekleri yiyen Can’ın hafiflikten, onu gören annesinin ise mutluluktan uçma hikayesi anlatılıyor. Bu reklam filmi ile birlikte ilk defa Yudum’un Hafiflik Uzmanı Doğa Hanım ile de tanışıyoruz. Hafiflik uzmanı Doğa Hanım, Yudum Ayçiçek yağının kalitesini her aşamada test edip, öyle onaylıyor. Hal böyle olunca da hafiflikten ve mutluluktan uçan anne ve oğlunu görünce gururdan uçuyor.

    Eğlenceli ve esprili teması ile dikkat çeken yeni Yudum reklamının kreatif ajansı Alamet Holistic. Filmin yönetmen koltuğunda ise usta yönetmen Ali Taner Baltacı oturuyor.

    REKLAMIN BAŞLIĞIYudum Ayçiçek

    Hafifim

    Hafifsin

    Hafif

    REKLAMVERENSavola Gıda / Yudum Ayçiçek Yağı
    REKLAMVEREN EKİBİEzgi Nur Tamdoğan, Gökçe Balcı, Anıl Erdinç
    REKLAM AJANSIAlametifarika
    KREATİF DİREKTÖROzan Özüm Özbey, Odisseas Sevsevme
    KREATİF EKİPZeynep Oray, Erçin Sadıkoğlu, Buğra Birgin, Enes Hadzibegovic, Selin Topçu, Talip Özer, Ercan Tarhan
    MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ EKİBİDuygu Yılmaz, Özge Öncül
    STRATEJİK PLANLAMA EKİBİBerra Katlav, Alara Akkamış Mervenaz Mete
    AJANS PRODÜKSİYON EKİBİMurat Demir, Merve Haklı, Gülin Sarpel
    YAPIMEVİ & YÖNETMEN25 Film – Ali Taner Baltacı
    MÜZİKJingle House
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.