DOLAR 32,5382
EURO 34,9153
ALTIN 2437,297
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yüksekte olmak hiç bu kadar rahat olmamıştı

    Yüksekte olmak hiç bu kadar rahat olmamıştı
    28.06.2018
    A+
    A-

    İskandinav sadeliğini teknoloji ve şıklıkla buluşturan ECCO, bu yaz hem şık hem konforlu olmak isteyen kadınlar için çok özel bir seçenek sunuyor: SHAPE sandaletler. Dolgu topuğu ayaklarınızı yerden keserken, yumuşak derisi ve rahat tabanı ile SHAPE bu yazın vazgeçilmez bir parçası olacak.

    “Kadınlar dünyayı güzelleştiriyor, biz ise onların ayakkabılarını” mottosuyla yola çıkan ECCO, yüksek topuktan vazgeçemeyenler kadınlar için konforu da beraberinde getiren SHAPE sandalet koleksiyonunu sunuyor. Rahat tabanı, deri kaplı dolgu topuğu ve yumuşak derili bantları ile uzun ve yorucu günleri serin ve rahat geçirmenizi sağlayacak bu sandaletler, yaz boyunca vazgeçilmeziniz olacak.

    Danimarkalı ayakkabı ve deri devi, dünya üzerinde 14.000’den daha fazla satış noktasına sahip olan ECCO’nun SHAPE Koleksiyonu, günümüz stil öncülerinin yüksek enerji ve temposundan ilham alınarak hazırlandı. Stil sahibi ve bir o kadar da konforlu bu topuklu sandaletler günlük hayat temponuzda size en iyi şekilde eşlik edecek.

    ECCO’nun birbirinden özel, dayanıklı ve şık tasarımlı ürünlerini, Marmara Forum’da, Forum İstanbul’da, Mall of İstanbul’da, ÖzdilekPark’ta, Çekmeköy Metro Garden’da, CITY’S Nişantaşı’nda, Tepe Nautilus AVM’de, Viaport Avm’de ve Palladium AVM’de bulunan ECCO mağazalarında bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.