DOLAR 32,5202
EURO 34,7334
ALTIN 2489,491
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yüksel Seramik’in Yeni Genel Müdürü Erol Hacıoğlu

    Yüksel Seramik’in Yeni Genel Müdürü Erol Hacıoğlu
    11.04.2018
    A+
    A-

    Seramik sektörünün güçlü kuruluşlarından Yüksel Seramik‘in Genel Müdürlük görevini sektörün duayen isimlerinden Erol Hacıoğlu üstlendi. Hacıoğlu, halihazırda yıllık 16 milyon metrekare olan üretim kapasitesini

    20 milyon çıkarmayı ve  60 milyon dolar ihracat geliri elde etmeyi hedeflediklerini kaydetti.

     

    1997 yılında kurulan ve Mutluhan Holding bünyesinde yer alan, 50.000 metrekaresi kapalı alan olmak üzere 250.000 bin metrekare alanda üretim gerçekleştiren Yüksel Seramik, kısa zamanda yeni yatırımlarla hızlı bir büyüme kaydetti. Firmanın ihracata ağırlık vererek çok daha hızlı büyüme stratejisi doğrultusunda Yüksel Seramik‘in Genel Müdürlük görevine ihracat pazarlarını yakından tanıyan, sektörün duayen isimlerinden Erol Hacıoğlu getirildi.

     

    Dünya standartlarında üretim

    Erol Hacıoğlu, yerli ve uluslararası pazarlarda kalite ve kalitenin getirdiği tüm ayrıcalıkları müşterilerine sunmayı hedefleyen Yüksel Seramik‘in üretim teknikleri ve kalite kontrol süreçlerinin Türk ve dünya standartlarıyla uyumlu olduğunu belirtti. Yüksel Seramik‘in müşteri taleplerini hızlı ve kaliteli karşılamasıyla da tanınan bir kuruluş haline geldiğini ifade eden Hacıoğlu, firmanın kaliteli hizmet sunumunu ilke edindiğini söyledi.

     

    Yüksel Seramik‘in bu yıl ve önümüzdeki yıllarda üretim gücünü ve ihracat çıtasını çok daha yüksek bir düzeye taşıyacağını vurgulayan Hacıoğlu, mevcut üretim kapasitesi olan 16 milyon metrekare üretimi 20 milyon metrekareye çıkaracaklarını, ihracat hedeflerinin ise 60 milyon dolar olduğunun altını çizdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.