DOLAR 32,5961
EURO 34,7313
ALTIN 2498,462
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yurt dışında teknoloji eğitimi

    Yurt dışında teknoloji eğitimi
    26.01.2018
    A+
    A-

    Teknoloji alanında kariyer planlayan öğrenciler bu alanda dünyanın en iyi okullarına gitmenin yolunu arıyor…

    Birçok öğrencinin hayali ilgi duyduğu alanda dünyanın en iyi eğitim kurumunda eğitim almak ve kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkmak. Günümüzde yurt dışında eğitimin daha kolay ve daha ulaşılabilir hale gelmesi ile birlikte gençler kariyer yapmak istedikleri alandaki en iyi okulları araştırıyor. Son zamanlarda özellikle de gelişen teknoloji ile birlikte bu alanda kariyerine devam etmek isteyen öğrenciler dünyanın en iyi okullarında eğitim görmek istiyor. Aileler de bu yolda çocuklarının en iyi eğitimi alması için elinden geleni yapıyor.

    Teknoloji alanında kariyer planı yapan öğrenciler üniversite dönemini beklemeden lise dönemiyle birlikte yurt dışında eğitim için danışmanlara başvuruyor ve sosyal medyanın gücünden yararlanarak dünyanın neresinde olursa olsun alanındaki en önemli okula ulaşabiliyor.

    DinamoEdu kurucusu Fatih Kuran “Dünyanın önde gelen seçkin eğitim kurumları ile öğrenciler arasında köprü kuruyoruz. Öğrenciler bize başvurduklarında onlara hangi alanda kariyer yapmak, hangi ülkede eğitim almak istediğini soruyoruz. Öğrenciler tercihlerine göre lise, üniversite eğitimi için ya da yaz tatilini değerlendirerek yaz okulunda eğitim görmek için başvuruyor. Son zamanlarda bize yurt dışında teknoloji alanında eğitim almak için gelen öğrencilerin sayısı oldukça fazla. Biz de konusunda uzman ekibimizle araştırma yaparak bu alandaki en iyi okulları araştırdık ve dünyanın teknoloji alanında en önemli yaz okullarının başında gelen ID TECH İle anlaşma sağladık. Dünyanın kendi alanında en büyüğü olan ID TECH ile iş birliğimiz sayesinde gençleri daha küçük yaşta bilgisayar teknolojileri ile tanıştırıyoruz.” dedi.

    Alanında dünyanın en önemli okulu sayılan ID TECH, çocukların erken yaşta teknoloji eğitimi almaları için fırsat sunuyor. 7- 18 yaş arası öğrenciler için 3D baskı, kodlama, oyun tasarımı, java tasarımı, robotiks gibi program içerikleri ile Harvard, Stanford, Princeton ve MIT gibi 100’den fazla seçkin kampüste teknoloji üzerine yaz kampları düzenliyor. Kız öğrencilere yönelik özel programlarıyla da dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.