DOLAR 32,3247
EURO 35,0581
ALTIN 2306,825
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yurtbay Seramik Anneler Günü Yarışmasını kazanan Sevda Kurt Ayan yeni banyosuna kavuştu

    Yurtbay Seramik Anneler Günü Yarışmasını kazanan Sevda Kurt Ayan yeni banyosuna kavuştu

    Yurtbay Seramik, geçtiğimiz günlerde Anneler Günü’ne özel başlattığı annemiçinyurtbay yarışmasını kazanan Sevda Kurt Ayan ile çok keyifli anlara tanıklık etti.

    Sevda Hanım’ın yenilenen banyosundaki değişim ve küçük tuvaletteki zarif ve ferah mekan dokusu Sevda Hanım kadar Yurtbay Seramik Ailesini de mutlu etti. Öncesi ve sonrası arasındaki inanılmaz fark, ve Sevda Hanım’ın bu heyecanlı sürece dahil olma serüveni Yurtbay Seramik’i ilerleyen zamanlarda geliştireceği birçok proje için de yüreklendirmiş oldu.

    ”Banyonuzu sil baştan yeniliyoruz. ”sloganı ile yola çıkan Yurtbay Seramik Anneler Günü’nde annelerin yüzlerini güldürecek, yaşam alanlarına keyif ve konfor katacak yarışması ile keyifli bir süreci başlatmış oldu.

    Tüm detaylar ilk günden Yurtbay Instagramoffical hesabından paylaşılarak, gelin bu Anneler Günü’nde annenize güzel bir sürpriz yapalım, annenle bir fotoğrafını yükle banyosunu yenile cümleleriyle Instagram hesabı üzerinden paylaşılmaya başlandı.

    Daha sonrasında ise, takipçi sayısı ve beğeni sayısındaki oranlara titizlikle bakılarak süreç tamamlanmış oldu, ve kazanan anne Sevda Kurt Ayan Yurtbay Seramik hesaplarında duyurularak tebrik edildi, ve ardından Yurtbay Seramik Kurumsal iletişim departmanı tarafından Sevda Hanım ile iletişime geçildi.

    Küçük kızı Hira ile aşkı gözlerinden okunan Sevda Hanım, kızımın şansına başvurduğum yarışmada kazandığıma inanamıyorum dedi, ve daha sonrasında Yurtbay Seramik Mimari ekibi ile yeni taşınacağı evinde mekan keşfi ve ürün seçimleri sürecine dahil oldu.

    Sade ve Modern bir banyo isteyen Sevda Hanım için 30×90 Savana Gri, 20×20 Nikea Sephia, 60×60 Cemento Gri Serileri ile banyo yenilemesi kararı alındı. Diğer tamamlayıcı bütün ürünler seçilen serilere göre belirlenerek çalışmalara başlandı.

    Küçük Tuvalet de ise 30×60 Classic Pulpis ve 20×20 Topkapı Yeşil ile sade ve asil bir mekan tasarlandı. Yaklaşık 1 aylık süreç boyunca bütün detaylar düşünülerek çalışıldı.

    Banyosunu ve Küçük Tuvaletini kullanmaya başlayan Sevda Hanım, Yurtbay Seramik Ekibini evinde ağırlayarak duygularını paylaştı, ve Yurtbay Seramik’e teşekkürlerini sundu.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.