DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yurtbay Seramik bayileri ile güçlenmeye devam ediyor

    Yurtbay Seramik bayileri ile güçlenmeye devam ediyor
    04.05.2018
    A+
    A-

    Yurtbay Seramik, bugün yepyeni yüzüyle Eyka Yapı Malzemelerini Antalya da açmanın mutluluğunu yaşıyor. Yurtbay Seramik İcra Kurulu Başkanı Sn. İlter Yurtbay şu ifadelerle duygularını aktarıyor;

    ”1995 yılında Eskişehir’de Yurtbay Seramik Fabrikası’nın kurulmasıyla birlikte yatırımlarımız Ulusal & Uluslararası düzeyde ciddi bir ivme kazanarak, bugün benimsemiş olduğumuz Misyon & Vizyon anlayışımız esasına güç kazandırmıştır. Her zaman Türkiye ekonomisine değer katan bir şirket olmaya devam edeceğiz.

    Son 1 yıl içerisinde 71 Showroom alanı düzenlemesiyle, Yurtbay Seramik’in yenilenen yüzünü tüketicilerimize sunmanın haklı gururu ve keyfi içindeyiz. Yürütmüş olduğumuz bu projelerin, Yurtbay Seramik’e ve Bayilerimize güzel geri dönüşleri olacağını biliyoruz. Bu bilinçle Kaliteden ödün vermeyen anlayışımız ‘’Doğadan Sanata’’ mottomuz ile güvenilir ve estetik yüzey çözümlerini bayilerimizle birlikte el ele vererek sunmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.

    Eyka Yapı Malzemeleri bu anlamda örnek bayilerimizden biri olup, girişimci ruhları ile 2010 yılından beri sektöre ve bölgesine değer katarak güçlenmeye, başarılarının haklı gururunu yaşamaya devam ediyor. Eyka Yapı Malzemeleri 250 metrekare alana sahipken, yenilenerek 2500 metrekareye ulaştı. Bu değerli yatırımın Serik/Antalya bölgesine ve Yurtbay Seramik’e çok güzel geri dönüşleri olacağı inancındayız. Bu işbirliğimizin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.