DOLAR 32,5104
EURO 34,8742
ALTIN 2432,132
BIST 9787,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yurtbay Seramik Beğtaşlar Bodrum mağazası açıldı

    08.05.2019
    A+
    A-

    Yurtbay Seramik, Bodrum Konacık mevkindeki mağazasını Beğtaşlar ortaklığı ile 3 Mayıs Cuma günü açtı. Büyük ilgi gören mağaza ürün çeşitliliği, şık tasarımlı konsepti ve yüksek metrekareli satışlara cevap verebiliyor olmasından dolayı bölgede tek olma özelliğine sahip.

    Birçok değerli misafirin yer aldığı açılışta, bayi ağına her geçen gün bir yenisini ekleyen Yurtbay Seramik, en yeni ürünlerini, Konacık bölgesinde yer alan konsept showroom’u ile tüketicileriyle buluşturacağını iletti.

    Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve aynı zamanda “SERKAP” Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Z. İlter Yurtbay “yapılan yatırımların istihdam sağladığı Türkiye ekonomisine canlılık ve hareket katarak katma değer yarattığı” hususuna vurgu yaparken, Türkiye’nin ekonomik olarak imtihana tabii tutulduğu bu süreçte “yatırımların hızını kesmediklerini” iletti.

    Daha sonrasında Beğtaşlar kurucu ortaklarından Sn. Mahmut Beğtaş, “Bodrum’un Konacık mevkiinde A+ konsept showroom açmaktan mutluluk duyduklarını” ifade ederken, Yurtbay Ailesi’nin gücünü hep yanlarında hissettikleri hususuna vurgu yaptı. 600 metrekare, 3 kat olan mağaza içindeki en yeni ürünler, ferah ve modern döşenmiş mekânlarla misafirlerine kapılarını açtı. Bu güzel dileklerle açılışını gerçekleştiren mağaza şimdi misafirlerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.