DOLAR 32,5372
EURO 34,9263
ALTIN 2439,458
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yüzde 70’ye varan Büyük Boyner İndirimi

    Yüzde 70’ye varan Büyük Boyner İndirimi
    31.07.2017
    A+
    A-

    Yaz sezonu koleksiyonlarını müşterilerine heyecan verici indirimlerle sunan Boyner, indirim sürprizlerine devam ediyor. Boyner sezonun ve dünya moda markalarının kadın, erkek, çocuk koleksiyonlarında sunduğu milyonlarca üründe %70’ye varan indirim kampanyasıyla müşterilerini Boyner ve boyner.com.tr’ye davet ediyor. Ayrıca Axess ya da CardFinans’a özel 9 taksit ödeme ayrıcalığı sunuyor.

    Boyner özel tasarım ekibi tarafından tasarlanan Fabrika, House of Camellia, Black Pepper, Limon Company, Miss Guided ile çiçek desenli, asimetrik kesimli uzun elbiseler, tulumlar, askılı bluzlar, chino pantolonlar, şortlar tatil ihtiyaçlarınız için tüm alternatifleri sunuyor. Erkekler için Pierre Cardin, North of Navy, Cotton Bar, Dockers, Fabrika gömleklerde marin çizgiler, beyaz, lacivert ve mavinin huzur veren uyumu göze çarpıyor. Fit kalıplar, rengarenk kumaş ayakkabılar ve espadriller, deniz ve gözyüzü renkleriyle uyumlu ceket ve pantolonlar erkeklerin yaz stiline eşlik ediyor. Rengarenk tasarımlarıyla çocukların favorileri Limon Kids, US Polo, Benetton, Koton Kids, Pink & Orange, North Of Navy Kids, Funky Rocks yaz koleksiyonları çocukların tatil heyecanını mutluluğa dönüştürüyor.

    Yaz modasına dair her şeye, sezon içinde kaçırdığınız, aklınızda kalan ürünlere ve tatil ihtiyaçlarınıza Büyük Boyner İndirimi ile sahip olmanın şimdi tam zamanı. Axess ve Cardfinans’a özel 9 taksit seçeneği ile yaz koleksiyonlarında kaçırdığınız her şeye sahip olmak şimdi çok daha kolay.

    Büyük Boyner indirimiyle haydi sen de Boynerle! Rengarenk tişörtler, en şık gömlekler, şıkır şıkır elbiseler, kombininizi tamamlayacak ayakkabılar, sandaletler ve yüzlerce marka şimdi %70’e varan indirimle Boyner ve YKM’de!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.