DOLAR 32,5372
EURO 34,7327
ALTIN 2486,512
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zəfəran Restaurant anneler günü için özel paket sunuyor

    Zəfəran Restaurant anneler günü için özel paket sunuyor
    25.04.2017
    A+
    A-

    Azerbaycan mutfağının en özgün lezzetlerini muhteşem bir İstanbul manzarası eşliğinde sunan Zəfəran Restaurant, Anneler Günü için hem ruha hem de damaklara hitap eden özel bir paket sunuyor.

    Azerbaycan coğrafyasının çeşitliliğini ve lezzetli mutfak kültürünü İstanbul’da en iddialı şekilde temsil eden Zəfəran Restaurant, Anneler Günü için sunduğu özel fırsatla bu günü unutulmaz kılmak isteyen misafirlerini ağırlayacak.

    İstanbul’un ilk ve tek artizan oteli Ajwa Hotel Sultanahmet’in modern çağın gerekleriyle gelenekleri buluşturan Osmanlı hamamıyla havuzu, temizlik ve yıkanma kültürü kadar ritüelleriyle misafirlerine bambaşka deneyimler yaşatıyor. Bu özel gün için hazırlanan paket, Tarihi Yarımada’nın büyüleyici ortamında dinlendirici bir hamam ve havuz deneyimiyle başlayacak olan Anneler Günü’nü Ajwa Hotel Sultanahmet’in sekizinci katında yer alan Zeferan Restaurant’ın eşi benzeri zor rastlanır zenginlikteki brunch menüsüyle unutulmaz kılma fırsatı sunuyor. Azerbaycan coğrafyasının çeşitliliğini ve lezzetli mutfak kültürünü İstanbul’da hakkıyla temsil eden en iddialı mekan olarak öne çıkan Zeferan Restaurant’ın özel brunch menüsü, Azerbaycan ve Anadolu’nun değişik yörelerinden uzun araştırmalar sonucu titizlikle seçilerek doğrudan üreticisinden temin edilen bol çeşitli kahvaltılıkları içeriyor. Unutulmaz bir ziyafet yaşatan bu kahvaltıda Divle obruk peyniri, Azerbaycan Şamahı yöresine ait motal peyniri, Kargı tulumu, Kars eski kaşarı, karakovan balı, manda kaymağı, Kastamonu pastırması, ev yapımı tereyağlı katmer, ekmek çeşitleri, kükü, taze meyve suları, ev yapımı reçeller ve tatlılar gibi Azerbaycan geleneklerine uygun olarak masayı yer bırakmayacak şekilde donatan farklı lezzetler yer alıyor.

    Ajwa Hotel Sultanahmet’in mistik atmosferindeki dinlendirici hamam ve havuz sefasının ardından Zəfəran Restaurant’ın rakipsiz zenginlikteki brunch menüsünün tadılabileceği Anneler Günü paketi 150 TL’ye sunulacak.

    İHTİŞAMLI İSTANBUL MANZARASI EŞLİĞİNDE UNUTULMAZ LEZZETLER
    Fenerbahçe burnundan başlayıp tarihi yarımadayı, Prens adalarını ve Yeşilköy sahiline kadarki şeridi gören, muhteşem deniz manzaralı Zəfəran Restaurant, haftanın yedi günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında hem otel misafirlerini hem de dışarıdan gelecek misafirlerini ağırlıyor. Azerbaycan ve Anadolu’nun zengin coğrafyasından beslenen Zəfəran Restaurant’ta malzemeler bizzat üreticisinden temin ediliyor. Yiyeceklerin mevsiminde yenmesine çok önem verildiği için artizan ve sürdürülebilir ürünlerle hazırlanan yemeklerin sunulduğu restoranda israftan kaçınma öncelik taşıyor. Başka hiçbir restoranda kolay kolay rastlanmayacak çeşitlilikteki geleneksel Azerbaycan yemeklerinden oluşan özel lezzetlere Azerbaycan, Osmanlı ve Anadolu’nun ferahlatıcı şerbetlerinin yanı sıra taze meyve suları ve alkolsüz kokteylleri eşlik ediyor.

    ANTİKA TABAKLARDA İDDİALI SUNUMLAR
    Zəfəran’ın yemekleri kadar dekorasyonu da oldukça iddialı. Tarihi Yarımada’nın mistik atmosferini tamamlar nitelikteki Türk ağaç işçiliğinin nadide örnekleri, kehribar renkli kristal aydınlatmaları, geleneksel el sanatlarının dokunuşları ve Azerbaycan’ın önemli ressamlarının orijinal tabloları ile Zəfəran Restaurant, görkemli ve eşsiz bir mekana dönüşmüş durumda. Yemeklerin Azerbaycan seramik sanatının en nadide örneklerinden yüz yıllık antika tabak ve çanaklarda servis edilmesi ise Zəfəran Restaurant’ın sunduğu iftar deneyimini özgün kılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.