DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zafer Algöz Marmara Park AVM’de

    Zafer Algöz Marmara Park AVM’de
    19.03.2018
    A+
    A-

    Marmara Park AVM, Dünya Tiyatro Günü’nü gününü ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Zafer Algöz ile birlikte kutlayacak. Marmara Park AVM’de 27 Mart Salı günü gerçekleştirilecek söyleşide Zafer Algöz, hayranlarına hayat ve sanat deneyimlerini eğlenceli bir şekilde aktaracak. Son dönemde özellikle Cem Yılmaz filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu olarak öne çıkan Algöz, Marmara Park ziyaretçilerine yeni filmi, yeni kitabı ve yeni dizisiyle ilgili bilgiler de verecek.

    Hayata anlam katacak sohbet buluşmasında Zafer Algöz, hayata, oyunculuğa, şov dünyasına, yazarlığa ve sanata dair ne varsa paylaşacak. 1985 yılında Ankara Devlet Konservatuarı’ndan mezun olan Zafer Algöz, 1989 yılından bu yana Devlet Tiyatroları’nda sanatseverlerle buluşuyor. Bugüne kadar 18 film ve 6 dizi projesinde rol alan sanatçı son olarak “Arif v 216” filminde Besim karakterini canlandırmıştı.

    Marmara Park AVM’nin, dünyanın en iyi gayrimenkul projelerinin belirlendiği Mipim Ödülleri’nde ‘En İyi Alışveriş Merkezi’ kategorisinde birincilik ödülü de bulunuyor. Türkiye’nin ilk “galaktik” temalı alışveriş merkezi olan Marmara Park, 100 bin metrekare kapalı alandaki 4 katta, 250 mağaza ile hizmet veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.