DOLAR 32,3911
EURO 35,034
ALTIN 2326,433
BIST 9128,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zamana meydan okuyan gerçek bir ikon; Palma Yatak Odası

    Zamana meydan okuyan gerçek bir ikon; Palma Yatak Odası
    15.11.2018
    A+
    A-

    Chester akımının temsilcisi Palma Yatak Odası, etnografik desenli detaylarıyla sanatın tasarıma dönüş hikayesini sunuyor.

    Yaşam alanlarının en özel durağı olan yatak odaları için özgün tasarımlar yaratan Loda, imza attığı koleksiyonlarla farkını ortaya koyuyor. Klasik doneleri, çizgi üstü bir anlayışla harmanlayan Loda Mobilya, Palma ile yatak odalarına yeni bir kimlik kazandırıyor.

    Farklı dokuların cesur buluşması…

    Geçmişin nostaljik mirasını kapitone başlığıyla hissettiren Palma, kırık beyazın dingin enerjisini ahşabın huzurlu ruhuyla karşılıyor. Her biri farklı bir atmosferin kapısını aralayan özgün detaylar, ince bir işçilikle işlenen kulplar ve rustik stilin doğal zarafeti… Tüm bu özelliklerin tek bir takımda buluştuğu Palma, gücünü geçmişle bugünün kesişme noktalarından alıyor.

    Klasik kodların karakterize ettiği takım, modern dokunuşlarla şaşırtmaya devam ediyor. Özellikle de komodin ve şifonyerde kullanılan kulp detaylarıyla iddiasını bir adım öteye taşıyan Palma, antik dönemin mistik enerjisini yatak odalarına taşıyor. Tasarım özelliklerinin yanı sıra işlevsel yönüyle de dikkat çeken Palma, çekmeceli komodin ve şifonyeri, iki ayrı boy aynası ve geniş iç hacimli gardırobuyla fonksiyonel çözümler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.