DOLAR 32,5887
EURO 34,7713
ALTIN 2507,595
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zarif çizgi ve net tasarımıyla: TESI

    Zarif çizgi ve net tasarımıyla: TESI
    12.10.2017
    A+
    A-

    Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard’ın armatür ve vitrifiye tasarımlarından oluşan serisi TESI, zarif çizgileriyle banyolara estetik bir hava katarken, bütünsel çözümler de sunuyor.

    İnovatif yaklaşımı ve geliştirdiği son teknolojilerle sektörde adından sıkça söz ettiren Ideal Standard’ın serisi TESI, kullanıcıların ihtiyaç ve beklentileri esas alınarak tasarlanmış banyolar için armatürden seramik ürünlere kadar bütünsel çözümler üreten bir seri. Markanın dünyaca ünlü tasarımcılarından Robin Levien tarafından tasarlanan seri, tasarım ve fonksiyonellik arasında kurulan mükemmel bir denge ile banyolarda aranılan konforu sunuyor.

    Her banyoya uyan çözümler bu seride!
    Kullanıcıların beklentileri ve kullanım alanları düşünülerek tasarlanan TESI, 100 cm, 80 cm, 60 cm boyutlarındaki flat lavabo seçenekleriyle mobilya üzeri kullanımın yanı sıra tekli kullanım için de uygun.

    TESI serisinin içerisinde hem standart asma klozet hem de üstün tasarımı ve su sıçratmayan özelliği ile aquablade klozet de yer alıyor. Aquablade ile, su tıpkı bir şelale gibi tüm hazneye eşit dağılarak, klozetin arka, ön ve yan olmak üzere tüm bölgelerine ulaşıyor ve %100 temizlik ve hijyen sağlıyor. Yavaş kapanan klozet kapağı ile güvenli bir kullanım sağlayan TESI, klozet kapaklarında yer alan kolay sökülebilen mekanizmasıyla da banyolarda kusursuz temizliğin kapılarını aralıyor.

    Tasarımıyla göz dolduran armatürler bu seride
    TESI armatürler de serinin seramiklerindeki gibi kalite, tarz ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Lavabo, bide, duş ve banyo bataryalarından oluşan armatür serisinde, geometrik çizgiler, yuvarlak formlar ile dengelenmiş seramikler ile birbirini tamamlıyor. Her mekanla uyumlu farklı ölçülerdeki 5 lt/dk akış hızına sahip lavabo bataryaları kullanım kolaylığı da sağlıyor. Özellikle çanak lavabolar ile mükemmel uyum sağlayan yüksek lavabo bataryası cezbedici tasarımı ve kusursuz performansı ile göz dolduruyor.
    Hızlı ve kolay montaj imkanı
    Sürekli gelişen banyo teknolojilerinde yenilikleriyle öncü olan Ideal Standard’ın TESI serisindeki armatürler, kolay montaj imkanı sağlayan Easy-Fix teknolojisinin yanı sıra gerekenden fazla sıcak su tüketimini önleyen Bluestart lavabo batarya alternatifi ile de tasarım ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.