DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zehnder %40 enerji tasarrufu sağlıyor

    Zehnder %40 enerji tasarrufu sağlıyor

    20.000 m²’den başlayarak en küçük mekanlara kadar her kapalı ortamı güvenle ısıtan Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri, doğal gaza oranla minimum %40 enerji tasarrufu sağlıyor.

    Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder’in radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri; fabrikalar, uçak hangarları, üretim ve depo alanları, spor salonları, fuarlar ve galeriler, ofisler, okullar, kapalı havuzlar, hastaneler ve cafeler’de enerji tasarrufu sağlayarak güvenle kullanılıyor.

    Sağlık, konfor ve enerji verimliliğini bir araya getirerek kendi hayat üçgenini oluşturan ve bunu her zaman misyon edinen Zehnder, minimum %40’a kadar enerji tasarrufu sağlayarak kullanıcılarını ekonomik açıdan da rahatlatıyor.

    İstenilen boylarda üretilebilmesi ile konfor ve estetiği bir arada sunuyor. Geniş renk seçeneği ile de bulunduğu ortama en iyi şekilde uyum sağlayan Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri, her mekana ekonomik, şık ve güvenli bir sıcaklık getiriyor.

    Ekonomik sıcaklık hayal değil!

    20.000 m²’den çok daha küçük mekanlara kadar her kapalı ortamı güvenle ısıtan Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri, doğal gaza oranla minimum %40 enerji tasarrufu sağlıyor ve sıcaklıkları 250 – 300 dereceye kadar çıkan, gazlı çalışan tavan radyatörlerinin aksine, maximum 120 dereceye kadar çıkıyor ve insanları bunaltmadan kaliteli sıcaklık sağlıyor.
    Isı izolasyonu fabrikada monte edilen ve DIN 50017’ye göre korozyon koruması olan Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemlerinin bulunduğu ortamda gaz hattı bulunmadığından yangın riski de ortadan kalkmış olur ve güvenli sıcaklık her yeri sarıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.