DOLAR 32,3288
EURO 35,0679
ALTIN 2299,962
BIST 9002,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zehnder Charleston’tan 700 renk alternatifi

    Zehnder Charleston’tan 700 renk alternatifi

    Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan ve İsviçre kalitesini Türkiye’ye getiren ithal radyatör markası Zehnder Grup’un 700 farklı renk ve yüzey kaplama seçeneği sunan Charleston radyatörü, yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor.

    Kalite ile renklerin sıcak dansı!
    Ekvator çizgisinin üstünde kalan 30’dan fazla ülkede faaliyet gösteren Zehnder, 700 farklı renk seçeneği ile ürettiği her üründe “hayat üçgeni” olarak tanımladığı misyonunda; sağlık ve konfor ve enerji verimliliğinden asla taviz vermiyor.
    Charleston dansı gibi canlı ve renkli tasarımlarıyla yaşam alanlarına benzersiz bir dokunuş yapan Zehnder Charleston radyatörler, tüm kullanıcıların beğenisini kazanıyor.
    700 farklı renk seçeneğinin yanında, hızlı üretim süresi, sınırsız boyutsal özgürlük vaat eden, kolay montaj avantajı sağlayan ve 19 cm’den 3 m’ye kadar değişen yükseklik seçenekleri ile Zehnder Charleston, kavisli ve köşeli uygulama imkanı da sağlayarak tüm iç mekan tasarımına mükemmel uyum sağlıyor.

    Eşsiz özellikleri ile tercih sebebi!
    Zehnder Charleston kolay temizlenebilmesi, toz ve kir tutmayan hijyenik bir ürün olmasından dolayı tüm çözüm ortaklarının, kullanıcıların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Zehnder Charleston, tüm bu eşsiz özelliklerini hastaneler için özel olarak üretilen klinik modeli ile de hayata geçiriyor. Öncü kimliğini yeni geliştirdiği her ürün ve sistemi kendine patentleterek sürdüren Zehnder Charleston, Avrupa pazarında %40’lara varan Pazar payı ile liderliğini sürdürüyor.

    Özgün tasarımlara özgürlük!
    Mimari tasarımlara sınırsız özgürlük sunan Zehnder Charleston, radyatörleri saklandıkları yerden çıkartıyor ve onları adeta mekanların eşsiz dekorasyon ürünleri haline getiriyor. “Yaşamın olduğu her yerde ısıya ihtiyaç vardır ve ısının olduğu her yerde Zehnder var.” mottosunu benimseyen Zehnder, Zehnder Charleston ile hayata renk katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.