DOLAR 32,3375
EURO 35,1735
ALTIN 2240,912
BIST 8739,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zeki Celep: Türkiye’de kalıcı yatırıma davet ettik

    Zeki Celep: Türkiye’de kalıcı yatırıma davet ettik
    11.02.2019
    A+
    A-

    İhlas Yapı’nın gözde projelerinden Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da vitrine çıktı. “Evim Türkiye” fuarında gurbetçi vatandaşlar İhlas Yapı’nın prestijli projelerinde geleceğe dönük yatırım yapma fırsatını yakaladı.

    5 milyondan fazla gurbetçinin yaşadığı Avrupa’nın bu organizasyon için çok doğru bir adres olduğunu belirten İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep,İhlas Yapı olarak Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na 4 projemizle katıldık. Avrupalı vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği fuarda gurbetçilerimize, ülkemizin en önemli dinamiklerinden olan gayrimenkul sektörünü ve konut ile ticarilerin halen en güvenli yatırım enstrümanı olma özelliğini koruduğunu anlatma fırsatı bulduk. Projelerimizden yaşamın başladığı Bizim Evler 7 ile inşa çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4’te uygun şartlarda konut almaları için avantajlı teklifler sunduk. “İki kişilik İstanbul gidiş dönüş uçak biletiniz bizden” kampanyası da oldukça ilgi gördü. Ayrıca KDV’den muaf tutulan Avrupalı vatandaşlarımız bu avantajın da etkisiyle projelerimize yoğun alaka gösterdiler.”

    BİZİM EVLER 7’DE HEMEN TESLİM DAİRELER

    Gayrimenkul sektöründe kalite ve güven odaklı nitelikli projelere imza atan İhlas Yapı, Ispartakule’de aile konseptiyle hayata geçirdiği Bizim Evler 7’de avantaj sunmaya devam ediyor.

    Türkiye’nin dev projelerinden, İstanbul Havalimanı, Kanal İstanbul’a komşu konumda yer alan Bizim Evler 7’de yaşam başlarken teslime hazır daireler kalitesiyle de öne çıkıyor.

    Kanal İstanbul projesinin hemen yanı başında yer alan Bizim Evler’de oturanlar Marmara Denizi ve Yeni İstanbul Boğazı’nı görme fırsatı yakalayacak. Aile öncelikli yaşam sunulan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve teraslı dairelerden oluşan 532 konut yer alıyor.

    Her zevke hitap eden, modern mimarisiyle kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan Bizim Evler 7’de 2+1 daireler normal katta 683.000 TL’den başlıyor.

    Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip projede; kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, mini futbol sahası, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu ve mescit bulunuyor.

    Projede ayrıca; çocuk oyun bahçeleri, anaokulu, yürüyüş yolları, kameriyeler ile site sakinlerinin çeşitli etkinliklerle bir araya gelebileceği toplantı salonu ve göl kafe yer alıyor.

    Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, TEM bağlantı yolları, Metro ve banliyö hatları, İstanbul Havalimanı, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük sağlık kampüsü ve Kanal İstanbul gibi dev projenin kesişim noktasında yer alan Bizim Evler, Ispartakule’yi cazibe merkezi haline getiriyor.

    BİZİM EVLER 8

     Ispartakule’de daha önce Bizim Evler markalı teslim eden 7 sitesi bulunan İhlas Yapı, gelen talep üzerine yatırım değeri yüksek olan bu bölgede 8. Projesine başladı. Bizim Evler sakinlerinin aşina olduğu ayrıcalıklar, İhlas Yapı kalitesi ve güvencesiyle Bizim Evler 8’de yeniden hayat buluyor.

    Kanal İstanbul’un yanı başında yer alan Bizim Evler 8’de iki blokta 236 daire, 29 dükkan yer alıyor.

    Geniş peyzaj ve zengin sosyal donatı alanlarına sahip Bizim Evler 8; 2+1’den 4+1’e konforlu daireleri, spor alanları, kapalı yüzme havuzu, süs havuzları ve çocuk oyun alanlarıyla konut alıcılarına ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Projede 2+1 daireler 615.000 TL’den yatırımcılara sunuluyor.

    BİZİM EVLER GÜZELCE

     Büyükçekmece’de Marmara Denizi’nin yanı başında konumlanan Bizim Evler Güzelce’de 2+1 daireler 656.000 TL’den başlıyor.

    Az katlı yapılaşmanın yer aldığı Güzelce’de sahile ve marinaya yürüme mesafesinde konumlandırılan Bizim Evler Güzelce 709 konut ve 111 ticari üniteden oluşuyor.

    Güzelce Marinası ile Marmara Denizi’nin ışıltısı hissedilecek şekilde tasarlanan Bizim Evler Güzelce’de; 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip konut seçeneği yer alıyor.  Büyükçekmece bölgesinin en büyük projesi olarak öne çıkan taşıyan Bizim Evler Güzelce eşsiz konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyor.

    5 yıldızlı tatil köyü konseptinde geliştirilen projede inşa çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

    MARMARA EVLERİ 4

     Beylikdüzü’nde daha önce hayata geçen Marmara Evleri markalı 3 sitenin referansı ile inşasına başlanan ve bölgenin merkezinde inşa edilen,  Marmara Evleri serisinin en yenisinde, lüks ve konforlu daireler avantajlı fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.

    Toplamda 639 daire ve 44 adet dükkanın yer alacağı Marmara Evleri 4 projesi aile öncelikli bir yaşam anlayışıyla hayata geçiriliyor. 2+1 dairelerin 476.000 TL’den başladığı projede 3+1 ve 4+1 daire tipleri de yer alıyor.  Geniş ve ferah kullanım alanlarının bulunduğu projede daireler 127 metrekare ile 203 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

    Örnek dairesini gören herkesin beğendiği Marmara Evleri 4’te kişiye özel ödeme planları da sunuluyor.

    Projede peyzaj alanlarının yanı sıra; kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve açık spor alanları, yürüyüş yolları, mescit, taziye evi, bay ve bayanlara özel ikişer adet fitness salonu, hamam ve saunalar yer alıyor.

    Marmara Evleri 4 estetik mimarisi, ankastreli birinci sınıf konforlu daireleri, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği dükkanları ve zengin yaşam alanlarıyla keyifli bir site hayatı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.