DOLAR 32,5635
EURO 34,7289
ALTIN 2486,942
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zeminlerde Yorfloor Transparan ile camın zarafetini yaşayın

    Zeminlerde Yorfloor Transparan ile camın zarafetini yaşayın
    10.04.2020
    A+
    A-

    Cam teknolojilerinin gelişmesi, camların duvarlardan zeminlere kadar birçok alanda kullanımını kolaylaştırıyor. Yorglass teknolojisiyle geliştirilen Dream, Secret ve Elegance desen seçenekleri sunan Yorfloor Transparan serisi dayanıklılığı ile ahşap, taş ve metal yer döşemelerine alternatif oluyor.

    Cam ile estetiği harmanlayarak mekanlarla buluşturan Yorglass, fonksiyonel tasarımlara hayat vermeye devam ediyor. Endüstriyel cam işleme ve düzcam üretimi alanlarında faaliyet gösteren Yorglass’ın ürün portföyünde bulunan Yorfloor Transparan zemin camları birçok önemli projenin zeminini kaplıyor. Avrupa’nın lider iş güvenliği enstitüsü IFA tarafından kaydırmazlık seviyeleri onaylanan zemin camları bu güvence ile otelden ofise, kafeden restorana kadar farklı alanda kullanım uygunluğu sağlıyor.

    Yorfloor Transparan zemin camları, uygulandığı her alanda özgürlük hissi vermenin yanı sıra; temperleme, rodaj, laminasyon, bombe ve çiftcam gibi farklı birçok prosese de imkan tanıyor. Bozulmaya ve aşınmaya karşı dayanıklı yapısı sayesinde de alışveriş merkezi, otel, restoran, bahçe, duş kabini gibi farklı alanlarda güvenle kullanılıyor. Dünyanın birçok önemli projesinde de kullanılan, görselliği kadar işleviyle de dikkatleri üzerine çeken Yorglass Transparan Zemin Camları, mimari geçişlerin uyumunu da tamamlamaya yardımcı oluyor. Farklı boy ve ebatlarda üretilmeye uygun olan Yorglass Transparan Zemin Camları, merdiven ve döşemelerin ışığı kestiği alanlarda da kullanılarak gün ışığından maksimum faydalanma imkanı sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.