DOLAR 32,5871
EURO 34,7817
ALTIN 2507,641
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ZİRVE’deki Simit Sarayı’na büyük ilgi

    ZİRVE’deki Simit Sarayı’na büyük ilgi
    23.03.2018
    A+
    A-

    Simit Sarayı, “Türkiye’nin Davos’u” olarak bilinen Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne yatırım ve büyüme hızıyla damgasını vurdu.

    İş dünyasının önde gelen isimleri, Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından bu yıl 7’incisi düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde bir araya geldi. Zirvede, Türkiye ekonomisi ve yurt dışı olanakları masaya yatırıldı. “Global Fırsatların Geleceği”başlıklı oturumda konuşan Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, yurt içi ve yurt dışı yatırımlarının hızla arttığını belirterek, “2012 yılından bu yana dünyada büyüme kararı aldıktan sonra dünyanın bakery olarak adlandırdığı alanda birkaç yıl içinde ilk 3’e girmeyi hedefliyoruz” dedi.

    Kavukcu, “Dünyanın en iyi noktalarında mağazalar açıyoruz bu işe başladığımızda Simit Sarayı ismini değiştirmemizi önerdiler. Dünyada bu isimle bu kadar büyüyebileceğimiz öngörülememişti. Fakat biz kararlıydık ve kısa sürede ismimizi dünyaya duyurduk. Londra’da 85 mağazası olan bir zincirle görüşüyoruz. Anlaşma sağlanması durumunda hepsini kısa vadede Simit Sarayı’na çevireceğiz ”Dünyanın dört bir yanına lezzetlerimizi paylaşmak için İstanbul ve Londra’daki Simit Sarayı fabrikalarında üretimlerimiz devam ediyor bu sayede 22 ülkede ürünlerimizi aynı standart ve aynı lezzetle sunuyoruz” dedi. İş dünyası temsilcileri ve girişimcilere seslenen Kavukcu, “Biz Türkler bir olursak dünyada başaramayacağımız bir iş yoktur” diyerek konuşmasına devam etti.

    Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin açılış konuşmasını yapan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Simit Sarayı’nın lounge alanındaki standını ziyaret etti.

    Zirvede Simit Sarayı’nın Lounge alanındaki standı, katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.