DOLAR 32,3374
EURO 35,1959
ALTIN 2247,312
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zıtlığın eşsiz uyumu

    Zıtlığın eşsiz uyumu
    11.03.2020
    A+
    A-

    Tüm zamanların en ikonik zıt renkleri siyah ve beyaz, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırıyor. Cosentino’nun doğal taş endüstrisinde devrim yaratan Silestone markasının yenilikçi tasarımları, bu iki rengin bir arada kullanıldığı mekanlarda benzersiz bir güzellik yaratırken yenilikçi N-Boost teknolojisiyle de en zorlayıcı alanlarda dahi üstün ışıltı ve parlaklık sunuyor.

    Dekorasyonda birden fazla renk kullanmak, hareketli ve estetik mekanlar tasarlamaya olanak tanıyor. Özellikle bu renkler, zıtlığın eşsiz uyumunu yansıtan siyah ve beyaz ise yaşam alanları modern, şık ve estetik bir görünüme kavuşuyor. Cosentino’nun doğal taş endüstrisinde devrim yaratan markası Silestone’un siyah-beyaz tasarımları, başta mutfak ve banyo olmak üzere, evlerdeki tüm alanların havasını değiştiriyor.

    Asalet ve kalitenin buluşması

    Siyah-beyaz mekanlar tasarlamak için iki farklı yüzey kullanılabileceği gibi bu iki rengi tek yüzeyde buluşturan tasarımlara da yer verilebilir. İki farklı yüzey kullanmak isteyenler için Silestone’un Iconic serisinde yer alan ürünler, asalet ve kaliteyi bir araya getiriyor. Siyahın en yoğun ve göz kamaştıran halini yansıtan Iconic Black, kullanıcılarına çarpıcı ve benzersiz bir güzellik sunuyor. En çok tercih edilen renklerden biri olan, yaşam alanlarının vazgeçilmez rengi beyaz ise Iconic White ile birlikte olağanüstü saflığını bir adım daha ileri taşıyor.

    Siyah-beyaz renklere tek yüzey üzerinde yer vermek isteyenlerin seçimi de Silestone Eternal serisinin etkileyici modeli Et. Noir. Doğal taşın asimetrik ve zarif formundan ilham alarak tasarlanan modelde, parlak beyaz damarlar yoğun siyahın üzerine yayılarak seçkin mekanlar yaratıyor.

    Renklere derinlik, yüzeye direnç kazandıran N-boost teknolojisi

    Silestone’un siyah ve beyaz tasarımları yalnızca estetik görünümleriyle değil, Cosentino tarafından geliştirilen N-boost teknolojisiyle de ayrıcalık yaşatıyor. Kuvars yüzey alanında yeni bir çağ başlatan teknoloji, yüzeye su geçirmezlik özelliği kazandırırken lekelere, darbelere ve çizilmelere karşı da yüksek direnç gösteriyor. Yüzeyin parlaklığını ve rengin derinliğini artıran N-boost teknolojisi sayesinde siyah ve beyazlar en zorlu alanlarda dahi üstün bir ışıltıyla mekanlara ferahlık kazandırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.