DOLAR 32,5979
EURO 34,8122
ALTIN 2496,956
BIST 9472,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zorlu Center’a Hermes Creative Awards’tan 4 ödül birden

    Zorlu Center’a Hermes Creative Awards’tan 4 ödül birden
    14.05.2018
    A+
    A-

    Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla 1995 yılından beri düzenlenen, 194 farklı kategoride tüm dünyadan yüzlerce yaratıcı projenin katıldığı Hermes Creative Awards’un bu yıl 23.sü düzenlendi. Açıldığı günden bugüne 70’i aşkın ödül kazananan Zorlu Center, 11 konser, Yılbaşı Festivali ve Dekorasyonu, partiler ve sergilerin yer aldığı Meydan Katı Etkinlikleri ile Hermes Creative Awards’dan 4 farklı kategoride Platinium ödül kazandı.

    Meydan Katı Konserleri

    2017 yılının Ekim, Kasım ve Aralık aylarında Meydan Katı’nda 11 ünlü ismin konserleri gerçekleşti. MFÖ, Dj Style-Ist, Evrancan Gündüz, Jabbar, Emir Ersoy, Gripin, Yüksek Sadakat, Selen Beytekin, Fatih Erkoç, Ceza ve Six Pack konserlerine ilgi oldukça yoğundu.

    Zorlu Yeni Yıl Köyü ile rengarenk etkinlikler

    Birbirinden eğlenceli etkinliklerle yeni yıl coşkusunu yaşatan Zorlu Yeni Yıl Köyü, Aralık ayı boyunca rengarenk etkinliklere ev sahipliği yaptı. Yeni Yıl Köyü’nde yirmiyi aşkın alışveriş kulübesinde yer alan çok özel markaların birbirinden farklı hediye seçenekleri ve şık tasarımlarının yanı sıra DJ performansı, canlı heykeller, kortejler, bubble showlar ve daha pek çok eğlenceli gösteri Zorlu Center misafirleri ile buluştu.

    Dev Kardan Adamlar Zorlu Center’daydı

    Ülkelerden ilham alınarak tasarlanan, 1.80cm boyunda 160 adet Kardanadam çoğunluğu Meydan Katı olmak üzere Zorlu Center’a yerleştirildi. Kardanadam dekorasyonunun devamı olarak Türkiye’nin moda, sanat, tasarım, tiyatro ve fotoğrafçılık alanında öne çıkan 20 ismi, Zorlu Center’a özel olarak kendi kardanadam tasarımlarını hazırladı.

    Atıl Kutoğlu, Ayşe Tolga, Bubi, Cins, Ece Şirin, Erkut Terliksiz, Evren Can Gündüz, Lara Kamhi, Mithat Can Özer, Nicole Beutler, Princess Camilla Von Habsburg, Sedat Girgin, Tamer Yılmaz, Tim Bret Day, Metin Hara, Mr. Tomms, Zeynep Tosun ve Ziad Ghanem gibi ünlü isimlerin tasarladığı kardan adam sergisi 1 ay boyunca Zorlu misafirlerinin beğenisine sunuldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.