DOLAR 32,5086
EURO 34,8134
ALTIN 2486,626
BIST 9541,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zorlu Grubu’ndan Orange the World: #HearMeToo kampanyasına turuncu destek

    Zorlu Grubu’ndan Orange the World: #HearMeToo kampanyasına turuncu destek
    21.11.2018
    A+
    A-

    Zorlu Grubu, UN Women’ın (BM Kadın Birimi) tüm dünyada desteklediği “Cinsiyete Dayalı Şiddetle Mücadelede 16 Günlük Aktivizm” kampanyasına; Genel Müdürlük binası Levent 199’u ve Zorlu Center’ı “turuncu” renkle aydınlatarak katılacak.

    Bu yıl, Orange the World: #HearMeToo (Dünyayı Turuncuya Boyayalım: #BenideDuyun) temasıyla düzenlenen farkındalık kampanyası, 25 Kasım- 10 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

    Birleşmiş Milletler’in her yıl, Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü olan 25 Kasım’da başlayıp, 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nde sona eren “Cinsiyete Dayalı Şiddetle Mücadelede 16 Günlük Aktivizm” kampanyasını Zorlu Grubu bu yıl da destekliyor. Bu sene Orange the World: #HearMeToo (Dünyayı Turuncuya Boyayalım: #BenideDuyun) temasıyla yürütülen kampanyaya, Levent 199 ve Zorlu Center’ı, kampanya süresince “turuncu” renkle aydınlatarak destek verecek.

    Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan ve kadınların hayatın her alanında güçlendirilmesi için çalışan Zorlu Grubu; bu kampanyayla toplumsal cinsiyet eşitliği, kadına ve kız çocuklarına yönelik şiddetin önlenmesi ve sona erdirilmesi konularında farkındalığın artırılmasını sağlamayı amaçlıyor.

    1991 yılında ilk Kadın Küresel Liderlik Enstitüsü’ndeki aktivistler tarafından başlatılan kampanya, her yıl Kadın Küresel Liderlik Merkezi tarafından koordine ediliyor. Bu sivil toplum inisiyatifini desteklemek için her yıl BM Genel Sekreteri öncülüğünde gerçekleştirilen ve 16 gün boyunca süren, Kadınlara Yönelik Şiddeti Sona Erdirmek için UNITE (BİRLEŞİN) kampanyası; dünya çapında farkındalığı artırmak, savunuculuk çabalarını güçlendirmek, bilgi ve yenilikleri paylaşmak için küresel eylem çağrısında bulunuyor. BM’e bağlı kuruluşlar, sivil toplum, özel sektör, spor kuruluşları, gençlik grupları, üniversiteler ve okullar dahil olmak üzere tüm UNITE ortakları; turuncu rengi, kampanya çerçevesinde tüm dünyada tema ve farkındalığı artırmak için araç olarak kullanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.