DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zorlu PSM’nin yeni mekanı: CHEERS

    Zorlu PSM’nin yeni mekanı: CHEERS
    28.11.2017
    A+
    A-

    Sanatseverlerin buluşma noktası Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin yeni mekanı CHEERS açıldı! Ziyaretçilerin etkinlik öncesinde ve sonrasında keyifle vakit geçirebileceği mekan, sıcak ve şık dekorasyonunun yanı sıra özel kokteylleri ve zengin bar bar food mönüsü ile de dikkat çekiyor.

    Deneyimli mimar Cengiz Kurt tarafından tasarlanan CHEERS, her yaştan ve zevkten insanı bir araya getirmeyi hedefliyor. Birçok müzik türünü kesiştiren mekan, sanatçılar ve ziyaretçiler için ideal bir buluşma noktası olma özelliğini taşıyor.

    CHEERS’ın dekorasyonunda rahatlık ve sıcaklık ön plandayken; bronz, koyu kahverengi, bej ve safari tonlarının hâkimiyeti görülüyor. Lounge, bar ve yemek için farklı oturma düzenleri sunan mekân, amber elementleriyle davetkâr bir ortam sunuyor. Geniş ve estetik barıyla dikkatleri üzerine çeken CHEERS, şık ve samimi tasarımı ile tüm ziyaretçilerin buluşma noktası olmaya aday…

    Farklı damaklar için farklı tatlar; etkinliklere özel kokteyller…

    Etkinliklere özel kokteyllerinin yanı sıra zengin bar ve bar atıştırmalıkları ile de her zevke hitap eden CHEERS, yaklaşık 60 kişilik kapasitesiyle ziyaretçilerini konser ve etkinlik günleri saat 17.00’de ağırlamaya başlıyor. CHEERS, ziyaretçilerine zengin kokteyl ve içecek mönüsünün yanı sıra Vietnam’ın spring roll’ü, İsrail’in falafeli, Meksika’nın tacosu, İtalya’nın arancinisi, Japonya’nın sashimisi ve Türkiye’nin muska böreği gibi birçok seçenek sunuyor. Bu lezzetlerin yanı sıra CHEERS ‘in mönüsünde vejetaryenler için de zengin seçenekler bulunuyor.

    Sanatseverlerin etkinlikler öncesinde ve sonrasında hem yemek yiyebileceği hem de keyifli vakit geçirebileceği mekân, Zorlu PSM’de, zemin katta yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.