DOLAR 32,5372
EURO 34,9263
ALTIN 2439,458
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ZUBİZU üyelerine CarrefourSA’da alışveriş ayrıcalığı başlıyor

    01.11.2018
    A+
    A-

    ZUBİZU, Türkiye organize perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle yepyeni bir kampanya başlattı. 30 Kasım’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında ZUBİZU uygulaması üzerinden CarrefourSA’da ay içerisinde 400 TL’lik alışveriş yapanlar, 40 TL’lik puan kazanacaklar.

    Doğuş Grubu’nun sadakat ve pazarlama platformu Doğuş Müşteri Sistemleri’ne (DMS) ait yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, 2,5 milyonu aşkın üyesine 500’den fazla marka ile 12 binden fazla satış noktasında ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. ZUBİZU, bu kez de Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki, Türkiye organize perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA ile yeni bir işbirliğine imza attı.

    Kampanya kapsamında 1 – 30 Kasım 2018 tarihleri arasında ZUBİZU uygulaması üzerinden kampanyaya katılan müşteriler, Türkiye’deki tüm CarrefourSA’lardan cep telefonu numarasını söyleyerek yapacağı 400 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL puan kazanacak.

    ZUBİZU üyelerinin kampanyadan yararlanmak için uygulamada yer alan CarrefourSA sayfasından yalnızca bir kere kampanyaya katılarak mevcut CarrefourSA kartı ya da o sırada oluşturulacak sanal kartı tanımlamaları yeterli olacak.

    Kasım ayı içerisinde 400 TL ve üzerinde seçili ürünlerde market alışverişi yapanlar, 40 TL’lik puan kazanacak. 6 Aralık 2018 tarihinde puan kazanan tüm kullanıcıların CarrefourSA kartlarına 40 TL’lik puan tanımlanmış olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.