DOLAR 32,5232
EURO 34,8402
ALTIN 2428,124
BIST 9689,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ZUBİZU’dan bayrama özel ayrıcalıklar

    ZUBİZU’dan bayrama özel ayrıcalıklar
    29.08.2017
    A+
    A-

    ZUBİZU, ayrıcalıklı dünyasını bayramda da üyeleriyle buluşturmaya devam ediyor. Ayakkabıdan modaya, seyahatten akaryakıta bir çok alanda seçkin markalarla yaptığı işbirlikleriyle kullanıcılarına ayrıcalıklar sunuyor. Bayrama özel Murat Reis Ayvalık Otel, AtlasGlobal, Beta, 1V1Y, Shell ve uygulamada yer alan Harvey Nichols, Galeries Lafayette, Brandroom, Penti, D&R, Damat Tween gibi 350’den fazla markaya özel kampanyalar bayram süresince ZUBİZU kullanıcılarını bekliyor. Üstelik 4 Eylül’e kadar seçili markalarda yapılacak alışverişlerde 2 kat puan kazanılıyor.

    ZUBİZU Öneriyor: Bayramda Boğazın Keyfini Çıkarın

    Bayram tatilini İstanbul’da geçirecekler boğazın keyfini ZUBİZU ayrıcalıkları ile Capricorn ve Lacivert’te çıkarabilirler. Kendine has ambiyansı ile şehrin yeni çekim merkezi olan Bomonitada’da bulunan Kiva, The Populist, Delimonti ve Monochrome da İstanbul’da kalanlar için diğer keyifli alternatifler.

    Bodrum’u tercih edenler ise bu yaz sezonun en favori mekanlarından Zuma, Fenix ve eğlencesi ile fark yaratan 29 FoodBar’a uğrayabilirler.

    Murat Reis Ayvalık’ta Ayrıcalıklı Tatil

    ZUBİZU üyeleri bu bayram konforlu, zevkli ve lüks bir tatil deneyimi için bilinen tüm standartların üzerindeki detaylara sahip olan Murat Reis Ayvalık’ta muhteşem bir tatili ayrıcalıklarla deneyimleyebiliyor. Büyüleyici bir doğaya ve benzersiz bir denize sahip olan Murat Reis Ayvalık, ZUBİZU üyeleri için özel bir tatil paketi hazırladı. Detaylı bilgi almak ve tatil paketine ZUBİZU’ya özel fiyatlarla sahip olmak için ZUBİZU Concierge hattını aramak yeterli.

    ZUBİZU Concierge: 0212 401 33 33

    Atlasglobal’de ZUBİZU Ayrıcalığıyla Business Class Uçuruyor

    ZUBİZU seyahat seven kullancılarına bu bayram konforlu bir ayrıcalık sunuyor. ZUBİZU üyeleri 4 Eylül tarihine kadar Atlasglobal ile yapacakları Amsterdam, Kopenhag, Hamburg, Dusseldorf hatlarındaki Business Class yolculuklarında 100 TL indirime sahip oluyor. Atlasglobal Business Class ile uçacak ZUBİZU üyeleri, Atatürk Havalimanı’nda ücretsiz VIP shuttle servisi, özel business kontuarlarında check-in önceliği ve lounge ayrıcalığından yararlanabiliyor.

    Shell’den 15 TL Değerinde Yakıt Hediye

    ZUBİZU, bayram seyahatlerinde akaryakıt alımında da üyelerine fayda sağlıyor. ZUBİZU üyeleri Shell’de aynı ay içinde yapacakları toplam 300 TL’lik yakıt alışverişlerinde 15 TL yakıt hediye kazanıyor. Aracınızın plakası ile kampanyaya katıldıktan sonra her ay hediye yakıtınız uygulamaya ekleniyor.

    Beta’da Yüzde 20 İndirim

    Türkiye’nin sayılı yerli ayakkabı markalarından olan BETA’da ZUBİZU üyeleri bayram sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 20 indirim ayrıcalığıyla sahip olabiliyor. BETA’nın özgün tasarımlara sahip ayakkabı, sandalet ve çantalarında geçerli olacak indirim ZUBİZU üyelerini bekliyor.

    1V1Y.COM’da ZUBİZU Üyelerine Kargo Ücretsiz

    Önde gelen moda markalarının sezon koleksiyonlarının ‘en’ lerini avantajlar ile sunan ve markaların geçmiş sezonlarındaki ürünlerine özel kampanyalarla ulaşılabilen online alışveriş sitesi 1V1Y.COM’da yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde ZUBİZU’ya özel kargo ücretsiz.

    Güncel trendleri ve avantajları takip etmek isteyenlerin vazgeçilmez uygulaması ZUBİZU ayrıcalığını yaşamak için ZUBİZU mobil uygulamasını Apple Store ve Google Play’den indirebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.