DOLAR 32,5257
EURO 34,7413
ALTIN 2488,581
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zuhal Pirinççioğlu: Otel tercihim The Blue Bosphorus

    Zuhal Pirinççioğlu: Otel tercihim The Blue Bosphorus
    26.01.2017
    A+
    A-

    VIP Turizm’in zevkli sahibesi Zuhal Pirinççioğlu başarılı iş yaşamını ve geleceğe dair planlarını MAG Dergi okurlarına anlattı.

    ZUHAL HANIM SIZI BIRBIRINDEN BAŞARILI IŞLERINIZLE TANIYORUZ. BIZE KENDINIZI ANLATIR MISINIZ?
    İstanbul’da doğdum. Kuyumcu bir ailenin kızıyım. Babam aile işinde olmamı istediğinden belli bir sure Kapalıçarşı’da ve de kuyum mağazamızda altın ve tasarım üzerine eğitim aldım. Fakat sonra kendi başıma çalışmak istediğime karar verip, belli bir süre bankacılık ardından büyük bir lojistik firmasında çalıştım. Daha sonra, o yıllarda Türk Asçılar Milli Takım Kaptanı olarak tanıdığım bir ortak catering işine girip şirketimizi kurduk. Tam o dönemlerde Ceylan Bey ile tanıştım. Gerek Vip Turizm’le birlikte gerekse kendimiz, çok başarılı organizasyonlar, davetler yaptık. Evlendikten sonra hem VIP Turizm’de event alanında hem de kurduğum etkinlik ve davet şirketimde çalıştım.

    EŞINIZLE BIRLIKTE ÇALIŞMAK NASIL BIR DUYGU?
    İlk başta eşlerin aynı iş yerinde olmaları ne kadar sağlıklı olur diye düşündüm ama kaygılarım yersizmiş. Birlikte çalışmak, görevdeşlik yaratmak, başarılı geçen projelerin ardından hazzını birlikte yaşamak çokta keyifli. Huzurlu bir çalışma ve iş birliği içerisindeyiz.

    Birbirimizi daha iyi anlıyor, paylaşım ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. İş yerinde, toplantı ya da kalabalık ortamlarda birbirimize “hanım ve bey” diye hitap ediyoruz. Kim stresliyse diğer taraf alttan alıyor. Kısacası işte işi, evde evimizi yaşamaya özen gösteriyoruz.

    ÖNÜMÜZDEKI GÜNLERDE NE GIBI PROJELERINIZ VAR?
    Vip’in 45 yıllık deneyimlerini birleştiği “Jazeebe” adında benim yönetimimde bir organizasyon şirketim var. Önümüzdeki sezon için yeni tasarımlarla, çok eğlenceli, cazibeli, capcanlı kış düğünleri, davetler, açılışlar yapma projelerimiz var.

    Sanal ortamda hizmet verdiğimiz birçok renkli site çalışmalarımız mevcut. Yine yeni bir oluşum içindeyiz. Odanhazir.com adında seyyahlarımızın çok rahat ve kolaylıkla istedikleri destinasyonlarda kendilerine ve zevklerine uygun 210.000’e yakın konaklama alternatifleri sunan bir site olacak. Şu an beni en heyecanlandıran en genç projemiz bu. Ayrıca dünyanın 52 ülkesinde 4000’in üstünde villa ve apartman katı kiralama ile ilgili olan sitemiz çok iyi işliyor.

    HER ZAMAN BAKIMLI VE GÜZEL GÖRÜNÜYORSUNUZ. ÖZEL BAKIM SIRLARINIZ VAR MI?
    Benim işim hem zevkli hem de şıklığın zarafetin ön planda tutulması gereken bir iş. Ancak güncel yaşamda da uyum ve şıklık benim için çok önemli. Ayrıca eşim bu konuda oldukça talepkar. Ama abartıyı sevmiyorum.

    Her zaman önce doğallıktan yanayım. Kozmetik yerine doğal bitkisel yağlar kullanıyorum mesela. Doğal bir gülsuyu en güzel losyon benim için. Hem de sağlıklı. Her gün içeceğinize damlatacağınız birkaç damla gülsuyu çok faydalı. Sağlıklı bir beslenme tarzım vardır. Kalsiyum için bademden süt yapıp içerim. Çıkan posayla da yüzünüze ve vücudunuza mükemmel bir peeling oluyor. Yakın çevrem bu bilgilerimi bir kitapta toplamam gerektiğini söylüyorlar. Özellikle anne ve bebek beslenmesi konusunda… Örneğin oğluma her gün içirdiğim iki üç damla çörekotu yağının çok faydasını görüyorum. Estetik konusunda ise; karşı değilim ama estetik operasyonlar gerçekten gerekliyse güzel duruyor. Güzelleşeceğim diye doğal güzelliklerinden çok uzaklaşılıyor.

    KIYAFETLERINIZI SEÇERKEN NELERE DIKKAT EDIYORSUNUZ?
    Gündüzleri çoğunlukla sade ve rahat, gece abartısız şık olmayı severim. Neon renkleri yoğun kullanmasam da mor, turuncu ve yeşil favori renklerim. Uyumsuzluktan bir uyum yaratmayı, renkli bir pantolonla beyaz bir gömleği kombinlemeyi seviyorum. Modayı takip ederim. Yerli ve yabancı dergileri, bir çoğunu da i-Pad’imden takip eder okumaktan keyifte alırım ancak sırf bu sene bu moda diye olup olmadık denemelere girmem. Bana göre seçimleriniz size pozitif enerji vermeli, yaratıcılığınızı ve kendinizi ön plana çıkarmalı. Herkesin kendine göre bir tarzı var ama bu tarz içerisinde de kendine yakışanı giymek gerektiğine inanırım.

    BODRUM’DA YA DA TATILDE YAPMAKTAN EN ÇOK KEYIF ALDIĞINIZ ŞEY NEDIR?
    Ben hep söylerim benim ülkem bir cennet diye. Bu yerlerden birisi de kuşkusuz Bodrum. Yapacak o kadar şey var ki… Öncelikle her sabah Gündoğan/Yalıkavak sahillerinde 7,5 – 8 km yürümekten büyük keyif alıyorum. Tekne gezileriyle koyları dolaşmak, köylülerin kurduğu pazarlardan taze sebzeler, meyveler almak, Kızılburun’daki evimde ailemle vakit geçirip, dostlarla sohbetler etmek, değişik restoranlarda değişik tatlar tatmak, suyun altındaki batıklara dalmak gerçekten muhteşem…

    BODRUM IÇIN NE GIBI TAVSIYELERDE BULUNMAK ISTERSINIZ?
    Kızılburun mevkiinde yeni açılan THE BLUE BOSPHORUS otelde konaklayıp eşsiz gün doğumunu ve güneşin ilk ışıklarıyla geçen Yunus balıklarını seyretmek, Kübalı grupların çıktığı Happy hour’larda eğlenmek, sabah erkenden deniz kenarında yürüyüp dönüşte fırından yeni çıkmış simit almak, Gümüşlük’teki balıkçılarda balık meze yemek, bale, konser, klasik müzik festivali gibi etkinliklere katılmak, Yalıkavak’ta günbatımına karşı içkinizi yudumlamak… La Maison Restoran ve Otel Yalıkavak’ta size kendinizi evinizde hissettirecek yerlerden birisi.

    BODRUM’DA BU SEZON IÇIN EN FAVORI MEKANLARINIZ NERELER OLDU?
    Öncelikle yine Kızılburun diyeceğim çünkü burası nemsiz, sürekli tatlı esintisiyle özellikli havaya sahip oluşu, berrak hiç kirlenmeyen denizi ve konumu ile çok beğendiğimiz bir mevkii oldu. Gündoğan’da ki CasaCosta Oteli içindeki Küba Beach’te akşamüstü sefası keyifli oluyor. Diğer yandan Yalıkavak’ın yenilenmiş marinasında her şeyi bulabiliyorsunuz, gezilip görülmeye değer. Eğlence olarak Türkbükü’nde Sess’i öneririm.

    Oğlum henüz küçük olduğundan çok rahat yüzülüp dibi kumluk olduğu için Karaincir ve Tilkicikkoyu’ndaki Moon Beach de bu sene çok gittiğimiz yerlerden oldu. Gümüşlük’teki Limon Kafe ve Teldolap en favori yerlerim arasına girdi.

    SOSYAL SORUMLULUK PROJELERINIZDEN BAHSEDER MISINIZ?
    Tema Vakfı’nı birçok koldan ve yapılan etkinliklere bizzat katılıp bulunarak destekliyorum. Ayrıca TESYEV yararına yapılan bir gecede eşim sahnede Ebru Gündeş ile düet yapmıştı. Gece mükemmeldi. TESYEV yararına hanımlara Güneydoğu turları da düzenledik gelirini de vakfa bağışladık. Önümüzdeki sezon için yine vakıf yararına geziler planlayacağız.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.