DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre 2019’da beş yeni mağaza açmayı hedefliyor

    Zühre 2019’da beş yeni mağaza açmayı hedefliyor
    19.12.2018
    A+
    A-

    2004 yılından bu yana muhafazakar modaya yön veren Zühre, tekstil sektörünün 2019 yılında da büyüme eğiliminin artarak devam edeceğini belirtiyor. 2018 yılında sektörle birlikte büyüyen Zühre, 2019 yılında beş yeni mağaza açmayı hedefliyor

    Türkiye’nin üretim kalitesi, yarattığı ihracat hacmi sebebiyle en güçlü sektörleri arasında görülen tekstil sektörünün, önümüzdeki yıl da büyümesini sürdüreceği açıklandı. Zühre Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu, sektörle birlikte büyüdüklerini ve 2019 yılında da yeni yatırımlara odaklanarak mağazalaşmayı sürdüreceklerini ifade etti.

    “2018 yılında sektörle birlikte büyüdük”

    2018 yılında global pazardaki konumlarının ve faaliyetlerinin güçlendiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu Bu yıl Cezayir, Fas, Tunus, Amerika ve Filistin başta olmak üzere, 16 ülkede yeni multibrand satış noktaları açarak, hazır giyim sektörü ihracatına katkıda bulunduk. Yurt dışı fuarlarını yakından takip ettik ve global arenada hedef büyüterek pazarda etkin bir konuma ulaştık” dedi.

    “Tekstil sektörünün büyüme hedefine katkı sağlayacağız”

    Zühre olarak 22 ülkede ve halihazırda 450 satış noktasıyla hizmet verdiklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu,2019 yılında önceliğimiz; Almanya, İran, Malezya, Hollanda, Özbekistan, Kazakistan gibi farklı pazarlara ulaşıp, Zühre’nin tüm dünyadaki satış ağlarını genişletmek. Gerçekleştireceğimiz diğer yatırımlarla birlikte tekstil sektörünün büyüme hedefine de önemli katkılar sağlayacağız” şeklinde ifade etti.

    Zühre’nin Türkiye’de 300, yurt dışında 150 satış noktası olduğunun altını çizen Yazıcıoğlu, satış ağlarını genişletmenin yanı sıra karlılık, verimlilik ve kaliteli hizmet anlayışına odaklandıklarını, gerçekleştirdikleri ve planladıkları yatırımların da bu hedeflerini doğrular nitelikte olduğunu belirtti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.