DOLAR 32,5383
EURO 34,9942
ALTIN 2435,212
BIST 9771,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre ürün çeşitliliğini artırdı

    Zühre ürün çeşitliliğini artırdı
    25.10.2017
    A+
    A-

    Tesettür modasını yenilikçi fikirlerle buluşturan Zühre, ürün portföyüne tunik ve ikili takımları ekledi. Modern çizgilerle tasarlanan yeni koleksiyonda gri, taba ve yeşil gibi renkler ve Swarovski  taşlar ön plana çıkan detaylar arasında.

    2017-2018 Sonbahar-kış koleksiyonunu portföyüne eklediği yeni ürünlerle genişleten Zühre, ürünleriyle kadınların kombinlerinin tamamlayıcısı oluyor. Koleksiyona eklenen nakış desenlerinin hâkim olduğu tunik ve ikili takımlar oversize kalıplarıyla rahatlığı sunuyor.

    Zamansız şıklık Zühre’nin tunik modellerinde
    Giy-çık kombinlerde rahatlığı şıklıkla buluşturmak isteyenlerin tercihi olan tunikler, Zühre’nin sonbahar kış koleksiyonuna damga vuruyor. Swarovski  taşlarla tasarlanan  şifonlu tunikler romantik dokunuşlarla Zühre’nin sonbahar-kış koleksiyonunda yer alıyor. Örme tunikler file, baskı, nakış ve deri detayları ile rahatlık arayan kadınların tercihi oluyor.

    Dinamik Metropol Ruhu

     Taş işlemeli, arma detaylı ve özgün etnik baskılar ile tasarımlarını buluşturan Zühre, metropolün ruhuna eşlik ediyor. Sonbahar-kış sezonunun trendlerinden olan kadifeler Zühre’nin koleksiyonunda yer buluyor. Şifon pliseler, baskılar, ribanalar ikili takımlarda şıklığın anahtarı olurken rahatlığı da beraberinde sunuyor. Süet ve deri karışımı, püsküllerle hareketlenen yelekli takımlar ve tunikler kombinlere canlılık kazandırıyor.

    Taş işlemeli, arma detaylı ve özgün etnik baskılar ile tasarımlarını ürünlerle buluşturan Zühre, metropolün ruhuna eşlik ediyor. Metropolün her gün değişen havasına ve ruhuna uygun tasarımlar sunan Zühre, sonbahar kış koleksiyonu ile ölçülü giyinen kadınlara hitap ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.