DOLAR 32,5004
EURO 34,7694
ALTIN 2488,355
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre yeni mağazasını Makedonya’da açtı

    Zühre yeni mağazasını Makedonya’da açtı
    16.05.2017
    A+
    A-

    2004 yılından bu yana muhafazakar kadın dış giyimine yeni bir anlayış getiren Zühre, yeni mağazasıyla Makedonya’da hizmet vermeye başladı. Bugün yurtiçinde 22, yurtdışında 26 mağazasıyla hizmet veren Zühre, güncel ve özgün çizgileriyle Makedon kadınların ilgi odağı olacak.
    Her sezonun kurtarıcı parçalarından biri olan pardesüleriyle muhafazakar giyimde kadınların beğenisini toplayan Zühre, Makedonya’nın Tetova kentindeki hizmet vermeye başladı. Pardesü, ipek eşarp ve çantadan oluşan zengin ürün gamıyla müşterilerini 100 metrekarelik yeni mağazasında karşılayan Zühre, aynı zamanda yeni koleksiyonlarını da Makedon kadınlar için vitrinlerine taşıyacak.
    Yurtiçinde 22, yurtdışında 26 mağaza ile hizmet verdiklerini belirten Zühre Pazarlama Direktörü Ufuk Gül; “Kurulduğumuz ilk yıldan beri ihracat ağımızı genişletmek öncelikli hedeflerimiz arasındaydı. Bir iki ülke derken şu an Zühre olarak 20’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. 2017 yılı yüzde 20’lik bir büyüme hedefliyoruz. Yurtdışında yaptığımız yatırımlar da bu hedeflerimize ulaşmamızda önemli bir rol oynuyor” dedi.
    İhracatta yeni hedefler: Endonezya, Almanya ve Lübnan
    Makedonya’nın Tetova kentinde açtıkları mağaza ile birlikte ihracat hacminde önemli bir ölçüde büyüme beklediklerini aktaran Ufuk Gül; “Tetova’da açtığımız mağaza bizim için bir üs niteliğinde. Makedonya’nın coğrafi konumu sayesinde tüm Balkan Yarımadası’na açılmak 5 yıllık master planlarımız arasında. Son bir yılda Kahire, Irak, Ankara, İzmir ve Diyarbakır’da yeni mağazalar açtık. 2017 yılı içerisinde de, Türkiye’de Yozgat, Kayseri ve İstanbul’da hedef kitlemize yakın alışveriş merkezlerinde mağaza açmayı planlıyoruz. Bu açılışlara ek olarak ihracat rotamızda Endonezya, Almanya ve Lübnan’da var” dedi.
    Zühre, Makedonya’da yer alan 100 metrekarelik mağazası ile pardesü, ipek eşarp ve çantadan oluşan zengin koleksiyonunu Makedon kadınların beğenisine sunacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.