DOLAR 32,3158
EURO 35,1068
ALTIN 2293,533
BIST 9057,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre’den 2018-2019 sonbahar sezonuna özel etnik pardösüler

    Zühre’den 2018-2019 sonbahar sezonuna özel etnik pardösüler
    19.09.2018
    A+
    A-

    Sonbahar aylarının vazgeçilmez parçalarından biri olan pardösü modellerini kadınların beğenisine sunan Zühre, muhafazakar giyim modasını yenilikçi fikirlerle buluşturuyor. Sonbahar pardösü modellerinde rengarenk motifler ve kürk detaylarıyla öne çıkan Zühre; metropolün değişen ruhuna uyum sağlıyor

    Her zevke hitap eden çizgileriyle Zühre’nin sonbahar pardösü koleksiyonu, şıklığını tamamlamak isteyen kadınların bu sezon da kurtarıcısı oluyor. Dinamik metropol ruhundan ilham alan pardösü modellerinde; nakış, arma, aplikasyon ve el boyama detayları dikkat çekiyor.

    Her detayında özgün çizgiler
    Son zamanlarda sezonun vazgeçilmez tasarımlarından olan suni kürk detayları Zühre’nin mevsimlik pardösü koleksiyonunda rengarenk modelleriyle karşımıza çıkıyor. Yakadan etek uçlarına, ceplerden manşetlere kadar birçok detayla suni kürkler trend bir görünüm sağlarken, sonbahar rüzgarlarına karşı da koruma sağlıyor. Taş işlemeli, kendine özgün el emeği etnik baskılar, giy- çık tarzla tasarlanan ürünler şehrin özgür ruhunu üzerinize taşıyor.

    Her yılın modası pardösüler kabuk değiştiriyor
    Yıllardır gardıroplarımızdan eksik olmayan pardösü modeller, bu sezon Zühre’nin sonbahar koleksiyonunda farklı bir boyut kazanıyor. Alışılagelmiş detayların yanı sıra farklı dikiş teknikleri ve uygulamalarıyla da dikkat çeken pardösüler, oversize kesimden pileli modellere kadar birçok alternatifi koleksiyonuna yansıtıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.